- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Врсаљко испадна поголема селендра од Ловрен и Вида заедно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Врсаљко испадна поголема селендра од Ловрен и Вида заедно.
За се. Клипот од Инстаграм после полуфиналето и "Ајмо се пакират Енглези'', ''На сунчању'' итн.За клизачкиот над Гризман?
![]()
Brozovic![]()
Да ми кажеше некој пред првенството дека Франција ќе стане шампион, а јас ќе бидам толку разочаран, не знам што би му одговорил![]()
Спортски се зазема страна. Не дека имав бакљи спремни да палам ако освојат.
Против земја као Франција која ни е вечен историски ебач, со задоволство ќе навивам до крај на живот.
Не ти спорам. И мене не ми е по кеиф. Поише го гледам ова како хејтање на Франција.Ние сме самите себеси најголеми ебачи па по таа логика треба да навиваш против Македонија цело време.
Не знам од каде ги наоѓате причиниве, никој не спомена дека фудбалот што го игра некој тим им се допаѓа па затоа се фанови на тој тим![]()
шта речи...Бенз, Марсијал, Лаказет си седат дома, овој светско освои..иако тројцата не се ништо посебно, ги сметам за поквалитетни играчи..
Д-Р-В-О!!!!
шта речи...Бенз, Марсијал, Лаказет си седат дома, овој светско освои..иако тројцата не се ништо посебно, ги сметам за поквалитетни играчи..