S
silmarillion
Гостин
Чакир бил добар судија. Во другите вести, Македонската фудбалска репрезентација се пласираше на наредното Светско првенство во Катар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може тој црвен на Нани толку да боли бе?Чакир бил добар судија. Во другите вести, Македонската фудбалска репрезентација се пласираше на наредното Светско првенство во Катар.
Како може тој црвен на Нани толку да боли бе?
Да си помисли човек дека во финале беше, и Јунајтед фаворит беше за освојување.
Не сум некој фан на Ливерпул, туку коментирам и барам чист фудбал без такви срања што кршат филм коа ќе седнеш да гледаш.И уефа и колина го оцени судењето во финалето ба лш како одлично, ти уште бараш црвен за рамос, каде што во секоја обична утакмица има по минимум 10 такви дуели .
Види, не дека не ја дискутираа тука цела недела Аргентина - Нигерија дали било или не било пенал, битно фан на Јунајтед не смее да пише дека Чакир бил тапа. Немој и ти да бидеш на тастер, знам дека можеш да размислуваш.Како може тој црвен на Нани толку да боли бе?
Да си помисли човек дека во финале беше, и Јунајтед фаворит беше за освојување.
Ушко, оди глеј порничи!А вие за едно 3 000 години ќе има за кого да навијате на светско првенство.![]()
Колку што го имам следено Чадли за Тотенхем врска си нема од дефанзиваКДБ ќе игра понапред него на претходните утакмици, Азар ќе има огромна слобода да оди лево или десно. Тука зависи дали Муние и Чадли ќе бидат подеднакво активни у напад. @Сладоледџија јас мислам пак ќе игра истата тактика, со слична поставеност. Освен ако негде не пишува поинаку?
Allez la Belgique!!!
@Boulahrouz Пошто Албанија се утепа од играње на Светско првенство.![]()
![]()
Od raka mu udri.Е ни Фелаини не може ваков хедер да извади хахахаах