Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа и јас го трубам, затоа не го сфаќам поводот за коментарите дека биле уфилмани и не знам што. Бидете реални, ова е максимумот од Англија. Светска класа играч е само Кејн. Подвиг е што поминаа 1/8, се натака ќе биде додатен успех.Јако е што најслабите состави по индивидуален квалитет/звучност/на хартија кои ги имале Англија и Шведска, стигнаа најдалеку во споредба со претходните кои им беа "поѕвездени".
Доста бе Едберг. Не знам како имаш лице после Шведска било што да се обидеш да прогнозираш.
Нека се паднат во финале со Бразил, 94-0 ќе изгубат.
Ок, ќе ќутам сега зашо сум утнал прогноза за Шведска, нема проблем. Тие за Германија што замараа што да прават, да се самоубијат ако не?Доста бе Едберг. Не знам како имаш лице после Шведска било што да се обидеш да прогнозираш.
Greska si, ako izigraat kako denes sto igraa pogolemiot del od mecot tepaat so Svedska. Ako uspeat odbranbebiniot red da go drzat tamu na nekoj 40 metri golot I so presing kako sto nametnuvaat ke gi dobijat sveganive na iskustvo.Ако играат вака и против Шведска ќе си одат дома без сомнение, денес минаа на среќа, играта им беше очобол, а и противникот им беше банда без команда.
За разлика од наркосите, скандинавциве се дисциплинирани и гинат на терен, ако повторно играат одбрана како и досега, англичаниве нема да влезат ни во шеснаесетник.
Како бе подвиг што поминале 1/8 финале?Па протиф Колумбија без Родригез играа.Фаворити се реално и очекувно беше да поминт.Сеа играат против Шведска и сакаш да кажеш дека нема да е разочарување доколку испаднат?Па појаки се и од нив.Нема врска дали стигнале до финале или 1/8 финале,противниците се гледаат.Ако испаденја од Германија на пример во 1/4 немаше да е срамота и ќе беше очекувано,но не и од Шведска.Тоа и јас го трубам, затоа не го сфаќам поводот за коментарите дека биле уфилмани и не знам што. Бидете реални, ова е максимумот од Англија. Светска класа играч е само Кејн. Подвиг е што поминаа 1/8, се натака ќе биде додатен успех.
Ваљда сака да каже за очекувањата пред почетокот на СП, оти тогаш не знаеа дека Германија и компанија ќе испаднат порано од очекуваното.Како бе подвиг што поминале 1/8 финале?Па протиф Колумбија без Родригез играа.Фаворити се реално и очекувно беше да поминт.Сеа играат против Шведска и сакаш да кажеш дека нема да е разочарување доколку испаднат?Па појаки се и од нив.Нема врска дали стигнале до финале или 1/8 финале,противниците се гледаат.Ако испаденја од Германија на пример во 1/4 немаше да е срамота и ќе беше очекувано,но не и од Шведска.
Најтрагично е што ќе се фалат дека имале добар турнир со победи над инвалидите од Тунис и Панама, ревијален натпревар со Белгија, осмина со Колумбија без Родригез која ја тепаа во најлошата утакмица одиграна некогаш и тоа на пенали, а во четврт ги чекаат убер јаките Швеѓани
Максимум полуфинале, се надевам нема со Русија да играат таму![]()
Pognasna reprezentacija ne sum videl, da bev sudija nemase da go docekaat krajot, pola ekipa ke ja izbrkav.Бреј Колумбијциве што се правеле со провокацииве... циганарија. Да сум на местото на Стерлинг, у фаца би им се намочал по утакмицата.