СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Nikoj ne e razocaran,od kaj dobi takov vpecatok?
Не знам дали е саркастичен постов пошто не ја пратам темава, онака ми беше пишано дека поразов не би требало да го намали духот на ракометарите :)

Него коментаторов изгледа заедно учел коментирање со оној на Алфа што е..:pos: Губиме 11 разлика...гол за 10 разлика.. "EВЕ СЕГА ШТАМА ВО АРЕНАТА!" :pos:

Премногу е позитивен бе :D

Auuu Velko,so ti se slucuva bre momce?
Sekoj mec si lapa amaterski isklucuvanja.
Da se nadevame deka nema da ima vakvi ispadi vo Katar,zosto go obravme bostanot.
P.S.
Videvski:vozbud:
Ja zamolknavme arenata vo Nant,stama.(a gubime dvocifreno).:vozbud:

Абе еднаш детено промаши и сите плукате по него а Кире 20 пати па никој ништо не вика. Жути има 2 од три па на него му се смеете.
Како не вика никој ништо за Кире, се отепа од пишење ти. Ако не шутни Кире, нема кој. Голот неможат да го видат Мојсо, Прибак и Жути од џинојте француски а твојот Вуги нема мадиња да шутни.
И не му е прв пат на Манасков вака да изиграва ѕвезда

Без Абало нема теорија да освојат Франција светско. Слушајте ми го зборот.
Не бушат по средина ептен лошо игра оската на одбраната Велко Ацо и Миркуловски. Дури сега сфаќам на што се жалеше Обрван.

Како не вика никој ништо за Кире, се отепа од пишење ти. Ако не шутни Кире, нема кој. Голот неможат да го видат Мојсо, Прибак и Жути од џинојте француски а твојот Вуги нема мадиња да шутни.
И не му е прв пат на Манасков вака да изиграва ѕвезда
Така е нема кој само он има раце другиве се без раце.

Абе шо се жалите добро е , со втората постава на Франција се држиме :D

Браво бе Кире какви мадиња имаш значи ццццц секој напад со твое промашување завршува, вака у Барса отказ ќе попиеше али кај нас се ти е дозволено, може и некој братучед да го стаиш на крило.

Браво бе Кире какви мадиња имаш значи ццццц секој напад со твое промашување завршува, вака у Барса отказ ќе попиеше али кај нас се ти е дозволено, може и некој братучед да го стаиш на крило.
Зафатено е крилото, нечиј друг брат има таму.

:pos:Види го бе шо збори бе 8 голови на Лазаров некој шо не глеал а такви се 99% ќе речат иииииии Кире најдобар како и секогаш.

Кој да шутира море човек кога ги бркаат на 12 метри и никој не се отвора?
И по твое кој требаше наместо Фичо да појде на позиција лев бек во Катар?

Pomina turnirot,najvazno e so ne se povredi nikoj.
Igrata i rezultatot se zaboravaat.
Samo da se tepa Tunis.
Ednostavno must win e toj mec,ako ne tepame so Tunis dzabe e se.:popce:

Neznam sto ste se zapnale na kire koga vo prvoto poluvreme nemavme nitu edna izigrana akcija i 10min vakuum bez postignat gol pikerite gi nemase nikade. Promashenite ziceri i red drugi raboti. Nemozam da im zameram vo najdobar slucaj ke dadovme 5 gola povekje pa razlikata da bese pomala a vo najlos ke ne tepaa so dosta poubedliva razlika. Francuzite dancite kaj niv vo finaleto gi ima sotreno a nie ke se bunime.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom