СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Де бре, се борат Французиве како финале да играат.
Овде можи е попаметно и да не се форсира покрај овие касапиве, можат само да сјебат некого и повредат,

Трча контра Џомба, французинот нозе ќе искрши да го стигне и да го спречи.
Трчаат контра французите, нашиве ко почесен круг да трчаат по нив.

Мојсо барем има муда да шутне, овој Вугринец како манекенка е сиротиот
И одбраната тапа, Карабатиќ трга и сите на него одат - останатите играчи ги забораваат.

Ај полошо од ова неможе, ќе се управат во второ полувреме.

Што го тупите не знам.
Како прво класа над нас се.
Мотивирани пред полна сала.
Ние играме лабаво.
Што би одбрале кога би бирале победа и повреда на некој или убедлив пораз?

Se moli Omejer da mu popusti malku na Mojso,nema smisla ova.:sramezliv:
Се моли Омејер да му попушти на Кире затоа што е најдобар. Ако броеше Кире е три пати полош од Мојсо али сепак Кире кога промашува нели сепак е Кире.

Јас мислам дека Филипче ке изигра три пати подобро од Мојсо... Колку е паднат во форма и самиот незнае... Одбраната ни е швајцарско сирење денеска... Посебно десна наша... Гоце ко балет да игра во одбрана... Освен Кире нема кој друг да шутне на гол... Мислам дека треба да проба со Вугринец на центар, Кире десно и Филип лево... Да виде Ивица чисто како ке функционираат Кире и Ренато заедно во игра... Мојсо, Миркуловски и Прибак се бескорисни против оние чудовишта од Франција... Друго незнам што да кажам

Одбраната е катастрофална, без разлика што е против моќната Франција, недозволиво е пас над цела одбрана и топката да дојде до пикерот и лесно да даде гол.
Нападот исто така очаен, да не го имаме Киро замислете каков би бил резултатот на полувреме. :D[DOUBLEPOST=1420911953][/DOUBLEPOST]
Јас мислам дека Филипче ке изигра три пати подобро од Мојсо... Колку е паднат во форма и самиот незнае... Одбраната ни е швајцарско сирење денеска... Посебно десна наша... Гоце ко балет да игра во одбрана... Освен Кире нема кој друг да шутне на гол... Мислам дека треба да проба со Вугринец на центар, Кире десно и Филип лево... Да виде Ивица чисто како ке функционираат Кире и Ренато заедно во игра... Мојсо, Миркуловски и Прибак се бескорисни против оние чудовишта од Франција... Друго незнам што да кажам
Па нормално дека може , Мојсо е среден бек, незнам зошто го стават на лев да игра кога врска нема.

Де бре, се борат Французиве како финале да играат.
Овде можи е попаметно и да не се форсира покрај овие касапиве, можат само да сјебат некого и повредат,

ne be, nie 10min ne sme dale gol a francuzite se izmisleni za takvo nesto ne bushea od sekade. Legionerite ke osvojat komotno SP. Se gleda deka nasite imat strav da se povredat vo nekoj akcii ne davat 100% bi rekol duri samo 30% ama nema veze Francija e druga planeta. Mislam ako stigneme na 5-6gola duri moze da se pofalime. Odbranata im e beton a Ommeyer eden vek go gledam neka se penzioneri UPM dosadno koga edna reprezentacija vo slucajot Francija da e predominanta. Kako jugoslavija vo kosarka da ja gledam...

Мојсо барем има муда да шутне, овој Вугринец како манекенка е сиротиот
Ајде до вчера Мојсо збореа дека е лош,но не ми е важно тоа сега....Многу лоши сме во одбрана најмногу па и во напад.Нема агресивност во поголема борба во одбраната и не изрешетаа.Нападот исто кажав лошо.Ако одиме вака ,лошо е.

Море ако, нека ги потчукнат малце, и нив и нас. Да не се залетваме многу сите заедно.
Па шо ќе беше оваа моќ на овие волови бе, Омејер курташак си игра и со Киро и со Мојсо. Друг играч нема чист шут досега. Ниту една чиста акција, со еден збор дебакл.
Зоки Видевски најак ми е, адути крие :vozbud: И чудно овај турнир е некојa помека верзија од него, без премногу величење на Македонштината, да не е на некои дроги?!

Се моли Омејер да му попушти на Кире затоа што е најдобар. Ако броеше Кире е три пати полош од Мојсо али сепак Кире кога промашува нели сепак е Кире.
Остај го него бе, гледаш дека пишува само за да собира лајкови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom