- Член од
- 14 март 2013
- Мислења
- 2.875
- Поени од реакции
- 8.678
Шо мислиш, Милковски од кај ги чита.Ко Милковски си со информацииве да си ибеш човекот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо мислиш, Милковски од кај ги чита.Ко Милковски си со информацииве да си ибеш човекот
Голем процент на влажноста на воздухот во Бразилија... дури неверојатни 87 проценти!Шо мислиш, Милковски од кај ги чита.
Ajde i ti so taa nostalgija od minatiot vek demek togash se igralo fudbal a sega lazhi ova lazhni ona. Shto maana mu najde na ovoj turnir samo ti znaesh. Vo prodolzhenie gubish 2:0 i ginesh, davash gol i go napikuvash protivnikot da se brani so 11 igrachi. Ne se zanae do posleden moment i ti sega ke vrakjash nekoe prvenstvo pred 16 godini koga imashe nekolku favoriti a ostanatoto beshe topovska hrana. Umre toa. Site nauchija da igraat fudbal, nema veke naivni, i toj shto saka da bide prvak bogami ke mora da zapne i so mali timovi "na hartija".Дајте бе не ми филозофирајте многу со ова цитативе.Ко Syn да го читам у темата за Интер и објаснувањата како функционира ФФП правилото.
Се измислуваат нови позиции на играчите,се игра без класични бекови,со лажни деветки и без напаѓач,мртварат топка на средина на терен,ја пимплаат ко да ќе се дупне ако ја шутнат накај гол.
Возбудлива утакмица едино беше Бразил-Чиле.Таков фудбал треба да се игра,а не како Белгија-Америка,како Аргентина-учк,како Германија-Алжир.Мртварење топка на средина на терен со по некоја полушанса колку да се залаже публиката дека се игра фудбал.Ама за чудо публиката сака да гледа фудбал со голови,а не со шанси и полушанси,на екранот да стои 0-0 укопано по 90 минути.
Нека рокнат едно видео од светското 98,првенство кое за мене беше врв,кога немаше лажни деветки и лажни напаѓачи,кога се играше фудбал со јајца и без страв,кога се даваше гол повеќе од противникот.КОГА СЕ ИГРАШЕ ЗА ПУБЛИКАТА,А НЕ ЗА КЛАДИЛНИЦАТА И МАФИЈАТА.
Ама ок,менаџерот уништува,маме ебава.
Ај биди ми поздравен и намали со филозофиите![]()
На потешкиот начин, но сите фаворити обезбедија пласман во 1/4 финалеЧетвртфинале
(Рио де Жанеиро) 4. јули 2014 год.
Франција-Германија (18:00 ч.)
(Форталеза) 4. јули 2014 год.
Бразил-Колумбија (22:00 ч.)
(Бразилија) 5. јули 2014 год.
Аргентина-Белгија (18:00 ч.)
(Салвадор) 5. јули 2014 год.
Холандија-Костарика (22:00 ч.)
Reports in France & Brazil that PSG's Thiago Silva struggling with emotional burden of being #BRA World Cup captain.
Oд бразил колумбија останува една Америчка, Од германија - франција една европска.Врти сучи Европските екипи земаат замав...во 1/4 финалето имаме 4 Европски и 4 Амерички..bring on
Казнети се.Кај се играчиве на Ливерпул, минатава сезона Фтори беа во ПЛ?![]()