Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Битно Клинсман го донесе на позајмица во Баерн 6 месеци... мамицата негова...Да, најнов прекар му е Лендикејкс дека се направил свињаСепак Клинсман бил во право, ни за камионџија не е со стомакон.
Ама и поинаку го сфаќаат спортот од нас, општо не само фудбалот, ко на кино да идат и коа ќе заврши утакмицата се кљафтатБитно Клинсман го донесе на позајмица во Баерн 6 месеци... мамицата негова...
Никогаш нема ЈуЕсЕј да бидат јаки у сокер, они како прво не го гледаат на ТВ, го гледаат само некои јужно американски имигранти и затоа најчесто има само со шпански коментатор, пред две години кога беше европското во фудбал 20 души прашав никој незнаеше да ми каже колку заврши Германија-Италија пошо не ја гледав, лани ги молев да ми го пуштат финалето ЛШ едвај и тоа. Ама битно гледаат како се удираат топки со палки.![]()
Што ако нема влезено, тој лани во У18 играше па за една година еве каде е, детето е квалитетно и игра како да има 30 години, носител на игра во еден од најдобрите клубови во светот, Руни и Волкот од испити за возачка ги вадеа за да играат на СП/ЕП. Од друга стран Чадли да напраеше попаметен трансфер може немаше ни да е повикан.Колку симпатична репрезентација ми беа Белгијците, а после неповикувањето на Наинголат посакувам да отпаднат како последни во група.
Јанузај бе, уште во пубертет нема влезено.![]()
Англија пред некој ден мислам извадија бројки.Белгија мислам е прва репрезентација што ги извади и бројките за во Бразил
![]()
Според ова би требало Витсел, Фелаини и КДБ (како АМ) во средината да бидат
Според ова би требало Витсел, Фелаини и КДБ (како АМ) во средината да бидат
Не знам ти се презива Алдервирелд----------------Куртоа--------
Не знам------Компани-----Вермален-----Вертонген
------Витсел-------Фелаини
Азард----------Де Брујн----------Мертенс
----------------Лукаку------------
Миралас или Мертенс?Не знам ти се презива Алдервирелда Миралас и Хазард со сменети позиции само и тоа е тоа
кога ќе играат на резултат може КДБ аут и Дембеле ин.