shutrak
opsenar
,,,ti so siot um se osmeli vakvo neshto da napishesh,,,,Прегледај го приврзокот 262034
За све што претрпеа Албанците во Косово од Србите изминативе години, децении, она што сега им се случува на Србите е малку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,,,ti so siot um se osmeli vakvo neshto da napishesh,,,,Прегледај го приврзокот 262034
За све што претрпеа Албанците во Косово од Србите изминативе години, децении, она што сега им се случува на Србите е малку.
Сакаш да кажеш дека нејзините деца ќе живеаа во тоа село да беше Косово уште Србија?зашто е таа баба у такво стање?
да, ќе најдеш иљаду и еден изговор за албанското етничко чистење врз Србите и тоа ми е јасноСакаш да кажеш дека нејзините деца ќе живеаа во тоа село да беше Косово уште Србија?
,,,a so tebe shto se sluchuva,,,Во суштина, повеќето поима немате и само навивате ко дебили против Албанците и глумите емпатија кон Христијаните.
,,,posle vakvo neracionalno razmisluva ke najdobro da se banirash samsebe na izvesen period,,,Во суштина, повеќето поима немате и само навивате ко дебили против Албанците и глумите емпатија кон Христијаните.
А кој прави етничко чистење по источна Македонија? Сакаш да ти постирам испразнети села?да, ќе најдеш иљаду и еден изговор за албанското етничко чистење врз Србите и тоа ми е јасно
Дали секое испразнето село на светов е резултат на социо-економски процеси?А кој прави етничко чистење по источна Македонија? Сакаш да ти постирам испразнети села?
Не се вознемирувај ќе ти се качи шеќерот.,,,a so tebe shto se sluchuva,,,
,,mnozinstvito naspram malcinstvoto
,,,debili
,,,glumenje
,,kade si ti vo seto ovoa,,,
Автоматски споено мислење:
,,,posle vakvo neracionalno razmisluva ke najdobro da se banirash samsebe na izvesen period,,,
,,,samo tolku ti e kapacitetot,,,Не се вознемирувај ќе ти се качи шеќерот.
А да си признаеш дека вака ги оставите бабите да живеат сами?Дали секое испразнето село на светов е резултат на социо-економски процеси?
Како на пример, не можеш да јадеш. (затоа што ти е пресечен гркланот)
Тоа ќе да е причината заради која српските села на Косово се испразнети.А да си признаеш дека вака ги оставите бабите да живеат сами?
Шутрак, ти си старец. Си живеел Југославија, да не речам и повеќе од половина од твојот живот.,,,samo tolku ti e kapacitetot,,,
,,,a ti si neizzhiveana lichnost , koja ima sosema pogreshna mentalna percepcija na se shto e ochebijno , a za toa shto jas pravam ili ke pravam ne e tvoja rabota , i da zasluzhuvash da bidesh ignoriran so toj tvoj kapacitet,,,Шутрак, ти си старец. Си живеел Југославија, да не речам и повеќе од половина од твојот живот.
Нормално е да немаш никаква објективна слика за целата ситуација. Дај молимте оди чувај внуци или нешто, остај ме мене со капацитетот.
доста тропаш бе...Шутрак, ти си старец. Си живеел Југославија, да не речам и повеќе од половина од твојот живот.
Нормално е да немаш никаква објективна слика за целата ситуација. Дај молимте оди чувај внуци или нешто, остај ме мене со капацитетот.
Ова е далеку од соживот, ова според мене е еден вид на реклама као ете Албанците како се однесуваат кон Србите. Мое мислење е ова, како и да е пак не e соживот, туку нормален човечки однос, зошто пред секоја националност постои добар и лош човек. Соживот е кога нема да ги избркаш сите Срби од селото, кога нема да им ги палиш шталите, кога нема да им пукаш во стоката, кога нема да ги кршиш прозорците од нивните куќи а ова е пропаганда поготово кога доаѓа од ваква телевизија.Да се надеваме еден ден и ние ќе имаме ваков соживот. Всушност, имаме, ама малку е засенет
Заради имот бе, заради имот...
Искрено мене ми се плачеше за бабава, не знам за вас. А на Фадил свака му част.
И браво за Алџезира, вакви појави треба да цениме, а не по цел ден да читаме како Берик шири омраза.