Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uste places po porazot od Vardar 6:1?izvinete ama veke ne 19 vek da napraete etnicko cistenje i da lazhete historia. Edistveno shto mozhe da napraete e Historia shto vazhi samo za vas...
i za kraj: kako shto veli mojot drugar (albanec, sin(kerka) na Mira), "EVEN AI CAN'T CONVINCE THEM.
Прегледај го приврзокот 462400
Abe go plakam 20 usd, i trosham resursi kolku sakam. Mira taka odlucil, koj si ti da mi zabranish... ?!Ciao Tonibler, ne zamaraj so glupi prasanja, pravish samo shteta i troshish resursi. Ne e strujata sekade bez pari kako vo Haraçinë. Inache Mira ja shitnavme otkako dobi celosna kontrola Sam Altman poshto ovoj e peder i ne mu treba zhenski kuropushach.
Vo vrska so prashanjeto, prvata shkipetarska kniga e od 1555, od prilika 50-100 godini podocna otkako Turcite go osvojuvaat Balkanot. Shto veli tvojata logika, zoshto iljadnici godini nemalo nikakva kniga, napis, bilo shto (na jazikot na, spored tebe, najstarata autohona evropska civilizacija) i posle doshle Turcite i op 50 godini podocna izniknale i shkipetarite?
vi trebat 8 godini da go stignete gol razlikata na mojot klub so vasUste places po porazot od Vardar 6:1?

не вервете во све што ќе прочитате, јас едно време одев на кафе со еден србин каде што имаше големо присуство на срби, какви не муабети се изнаслушав, ептен се избегани од памет, викаа дека и Томсон бил србин.![]()
ХАШИМ ТАЧИ ЈЕ СРБИН! ДОКАЗ СЕ ЧУВА У ХИЛАНДАРУ: Прадеда му је Радослав Даниловић!
Хашим Тачи, такозвани председник лажне државе Косово, има српско порекло, а доказ за то чува се у библиотеци манастира Хиландар, тврде историчари.www.sd.rs
izgleda 80 posto of forumov se motivira od ova strana... sd.rsне вервете во све што ќе прочитате, јас едно време одев на кафе со еден србин каде што имаше големо присуство на срби, какви не муабети се изнаслушав, ептен се избегани од памет, викаа дека и Томсон бил србин.

Прегледај го приврзокот 462413
Прегледај го приврзокот 462414
Да ви се урне селото племенце ви ебам непрокопсано.![]()
Стоко, во песната буквално пеј за тоа што им го направија во Косово. Ако не се идентификуваш и сочувстваш со тоа, можда и заслужуваш да ти земат се, црните птици.Еве го дежурниот србоман Вранишковски се јави.
Наташа Беквалац ја избркаа од Штип ако си ја сакаш четничкава Бресквица ќе треба да одиш во Белград да си ја гледаш![]()

Повеќе Македонци има на собир во Бугарија него бугари во Македонија, овој Перев не е ни наш, како што знам е прилепски влав.кои се па овие сега новонастанати татарски клошари, што е најтрагично не се ни татари туку одродени македонци за пари.
Него стварно кои се овие ликови? Од кај никнуваат?
Hahaha jako se naucija i site po istata traektorija: 1. Vlezi vo problem 2. Jadi kjotek 3. Placi deka si bugarin, pa moze ke si lapnes stance vo Sofija kako gospodin Pendikov (koj vprocem im bordzese pari na tepacite ama jako si go izreklamira i naplati kjotekot)Пак лошо тргна денов со првото отварање на фејсбук, како сега да се појадува...
Прегледај го приврзокот 462454