Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
O drugar, gledaj go narativot sekade vo Makedonia, ne samo Kumanovo... imash Bitola so 85 posto mkd, pak albanci pcujat... ne znam vo koj paralalen svet zhiveash... gledash deka ne biva sozhivot... site drzavi vi napravat problemi za vashata integracija, a vie pak albanci osuduvate... znaci ne biva... xhabe invensticija na USA 25 godini... nema sozhivot vo MKD
Lagano izbegnuvanje na temata za Kicevo haahah
A so sakas na utakmica da ima, poezija citanje?

Барем си во право за нешто

Ништо, треба да се отворат фиоките и да се види кои се бегалците од '99 што беа примени во државата, да се одземат документи и назад во матичното Косово
Добро е што си признаваш дека нема соживот.

Вие што мислите на пример?
Дека ќе добиете територија?
Изгледа не сте свесни на кого им ги кратеа крилјата во последните години истите тие американци што ги споменуваш, ама добро ќе ви стане јасно во наредните години.
Ako otvorame 1999 ke otvorame i 1899, i 999, pa i 6 sti 7 vek... :D i ke gi gledame teritoriite na slovenite.
Автоматски споено мислење:

Lagano izbegnuvanje na temata za Kicevo haahah
A so sakas na utakmica da ima, poezija citanje?
Pa togash, i ti shto sakash da ima posle tepanje na Srbia vo futball.. najvazhnata pobeda vo historiata na Albancite posle 99'

Последно уредено:
Ako otvorame 1999 ke otvorame i 1899, i 999, pa i 6 sti 7 vek... :D i ke gi gledame teritoriite na slovenite.
Ехее, ќе отвараме и пред тоа, што се секираш, ќе ве споредиме и со тие од Кавказ, да видиме колку сте слични.
Јас би рекол, пљукнати сте у сурат колку сте исти.

Ако се вратиме многу назад, ќе треба сите да ве отселиме и да останеме сами на балканот :kuracc:

Pa togash, i ti shto sakash da ima posle tepanje na Srbia vo futball.. najvazhnata pobeda vo historiata na Albancite posle 99'
Гледаш каков комплекс имате

Игравте на големо натпреварување, се пробивте на фудбалски план , за на крај спортската победа против Србија да ја прогласите како нешто најважно?

Зошто? Бидејќи не ви е чист газот, затоа

Оној баристана од кај вас уште кажува „ова е спорт и е за респект“ :pos:

Последно уредено:
Ехее, ќе отвараме и пред тоа, што се секираш, ќе ве споредиме и со тие од Кавказ, да видиме колку сте слични.

Ако се вратиме многу назад, ќе треба сите да ве отселиме и да останеме сами на балканот :kuracc:

Гледаш каков комплекс имате

Игравте на големо натпреварување, се пробивте на фудбалски план , за на крај спортската победа против Србија да ја прогласите како нешто најважно?

Зошто? Бидејќи не ви е чист газот, затоа

Оној баристана од кај вас уште кажува „ова е спорт и е за респект“ :pos:
Za mene i za site Albanci vo svetot, futballskata utakmica so Srbija ne e samo sportska. Ova shto ti go kazhuesh e samo teorija (ne znam dali i teorija e, no ajde), praktikata e sosema drugo. Ako ova se vika kompleks, togash jaz go akseptiram kompleksot. Futballskata pobeda vrz Serbija sred Leskovc (ex Iliriska teritorija) e edna od najvaznata pobeda shto nie Albancite go imame protiv nashiot najgolem neprijatel, Serbia.

i za tebe vazhi istata recenica shto legendarniot ex premier na ova drzava go ima kazhano "Nie imame istorija, shto vazhi samo za nas"

a za se drugo, gledaj podole :D

1760453327956.png

Za mene i za site Albanci vo svetot, futballskata utakmica so Srbija ne e samo sportska. Ova shto ti go kazhuesh e samo teorija (ne znam dali i teorija e, no ajde), praktikata e sosema drugo. Ako ova se vika kompleks, togash jaz go akseptiram kompleksot. Futballskata pobeda vrz Serbija sred Leskovc (ex Iliriska teritorija) e edna od najvaznata pobeda shto nie Albancite go imame protiv nashiot najgolem neprijatel, Serbia.

i za tebe vazhi istata recenica shto legendarniot ex premier na ova drzava go ima kazhano "Nie imame istorija, shto vazhi samo za nas"

Прегледај го приврзокот 458088
Ајде, после тетовскиот факултет се филозофски кадри излегоа по по по ашкол сун.

Него шо правиме што му правеле генг-бенг Индијци и Пакистанци? Како се осеќаш кога ќе влезеш во џамија и ти текне дека индијски племиња со големи курови кои никогаш не омекнувале му пправеле генг-бенг цела вечер и Абдула го гледал сето тоа. А? Замисли си го ти тоа. Твојот педофилски пророк, пљачкач на каравани, силувач и тепач на жени бил пасив педер. Секогаш да ти текне на тоа кога со другарите педофилољупци ќе одите во тие ќенефите што ги викате џамии.
Сериозно ова? :pos::pos::pos::pos:

Сериозно ова? :pos::pos::pos::pos:
Да, го има ова во нивните записи, баш Сусаро го постираше тука пред некое време. Ова е сведоштво на другар му Абдула кој отишол со него во пустината, и како се движеле, во еден момент Мухамед застанал, со стап нацртал линија, и му рекол, Абдула ако ја поминеш линијава ќе умреш, и заминал сам, за после неколку минути, Абдула да види група црнци како се движат во правец каде што отишол педофилот. Кога завршиле, црнците дошле кај Абдула и него да го испердашат, ама овој седнал во песокот и си го заштитил шупчето. :pos:

После некое време, дошол пророков целиот изнемоштен, му рекол на Абдула дека цела ноќ го јавале црнците(буквално со овие зборови) ја ставил главата на неговите нозе и заспал.

Е на вакви болесници веруваат.

Иначе, како станал овој пророк според куранот, седел овој во пештера, и бил нападнат од некоја сила, почнало нешто да го дави и да му дава некои книги да ги чита иако не знаел да чита, бил не писмен. Верувал дека бил нападнат од ангелот Габриел, кој патем е гласник на Бог според Библијата, и секогаш кога ќе се појави на некого му вика 'не плаши се', што во случајот со педомухамедо не е така, бидејќи не бил Габриел. Многумина веруваат дека во пештерата бил нападнат од некој демон или од сатаната лично, бидејќи бил давен и измачуван, а и како што гледаш и учењата и праксите им се такви какви што сатаната би ги измислил. Сатанска религија.

И после вие ќе зборите за спорт, култура, религија .. :pos:

Прегледај го приврзокот 458088
Друже дај бе :ROFLMAO:

Абе ако за прадедо ми си бил турче јас сега да се мењам? Не бива тоа така, другитр лажете ги дека сте илири не нас.
znam be drugar, zatoa velam... vie imate istorija shto vazhi samo za vas... zatoa svetskata istorija veli neshto drugo... :)

e ova se vija kompleks... jas da bev na vashe mesto, stvarno ne bo imal ovoj kompleks, seriozno... migracijata e proces shto site go napraija, shto ima vrska deka vo 6,7 vek ste doshlle na ovie teritorii, pak mozhe da zhiveeme dobro edni so drugo. No normallno ne mozhete mene da mi kazhuete deka treba u Albanija da odem, ova e moja teritorija.

И после вие ќе зборите за спорт, култура, религија .. :pos:

Друже дај бе :ROFLMAO:
ne be drugar, so Serbija, nema sport, kultura... so niv nee... ne go krijame toa.

ti kazhuvam bez kompleks... ova e poveke od sport. Tocka... ako nekoj ti go negira ova... ili te lazhe, ili ne e albanec.

znam be drugar, zatoa velam... vie imate istorija shto vazhi samo za vas... zatoa svetskata istorija veli neshto drugo... :)

e ova se vija kompleks... jas da bev na vashe mesto, stvarno ne bo imal ovoj kompleks, seriozno... migracijata e proces shto site go napraija, shto ima vrska deka vo 6,7 vek ste doshlle na ovie teritorii, pak mozhe da zhiveeme dobro edni so drugo. No normallno ne mozhete mene da mi kazhuete deka treba u Albanija da odem, ova e moja teritorija.

ne be drugar, so Serbija, nema sport, kultura... so niv nee... ne go krijame toa.а

ti kazhuvam bez kompleks... ova e poveke od sport. Tocka... ako nekoj ti go negira ova... ili te lazhe, ili ne e albanec.
Не си автохтон ти на оваа територија море глуп, еве врати се и во историјата еден Енвер Хоџа па и Хасан Приштина зборуваат за албанско мнозинство во дебарско, каде си ти автохтон во Свирипичино? Во Карпош како Таравари? Каде? Ви кажал некој дека чаршијата во Чаир се вика старата Турска чаршија? Кое наследство го имате вие на овие простори?

Не си автохтон ти на оваа територија море глуп, еве врати се и во историјата еден Енвер Хоџа па и Хасан Приштина зборуваат за албанско мнозинство во дебарско, каде си ти автохтон во Свирипичино? Во Карпош како Таравари? Каде? Ви кажал некој дека чаршијата во Чаир се вика старата Турска чаршија? Кое наследство го имате вие на овие простори?
Ja sum avtokton vo Tetovo. Od kad sonce grie ovu zemju.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom