Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Истиот призор денес го имаше на пластичарска, само што не беа дрогирани, а можеби и беа, небитно. Коли за свадба застанати на сред улица, сообраќај закочен, шиптаpките излезени од прозорите висат од кола и урлаат, у сред бел ден. Не дека тоа не е секојдневие. Разликата е нам ни сметаат и дрогираните копиљаци и нусињата кои висат од прозор, вам вторите не - дека се ваши.

Еве вечерва и по кој знае кој пат од балистите најпрво Арената беше преименувана, а потоа со сепаратистички извици за илирида беше омаловажена македонската држава.
Мвр ? Некој ? Панта?

Бунтур е политичка дијабола, ама никад не ги ставал на кур калимеровците и до денес го држи тој став. И е единствен од владејачката коалиција кој им влезе на Меќо и Миќо Инфомакс во живо. Втор беше Богдан ака Бетмен Велит ака форумски Серпико ака Имам емисија на тв Алфа и ја оженив најубавата новинарка во Македонија. Богдан, за последново рака ти давам, може и нога. Лајкни ме ако читаш хехехех.

Меќо и Миќо се утепаа од лаење. Си ги забришаа путките (прости ми Мацка на вулгарноста) и во следните емисии продолжија со стандардното гомнојадење.
Ми текна на Богданче коа го видов во она Балет
Мртов пијан лежи на столица , спие, се ниша...околу него пар негови другари, гибпрашувам што му е , тој едниот насмеан ми вика, проблеми си има човекот во животот.

Ми текна на Богданче коа го видов во она Балет
Мртов пијан лежи на столица , спие, се ниша...околу него пар негови другари, гибпрашувам што му е , тој едниот насмеан ми вика, проблеми си има човекот во животот.
Јас го паметам кога испи вмровски шамари и веднаш беше вратен на фабрички поставки. Времиња беа тоа, кои за некои ликови треба да се повторат.

јзк.
Уште една причина за иселување на списокот.

Шо е најтрагично, сите нормални ќе заминат и државава ќе остане парампарче. Ама сите станови и куќи ќе ги продадам. Едно нешо ќе остаам ако ми текне да дојдам. Боље да плаќам данок кај што свесно знам дека сум граѓанин од втор ред, место да ме деградира некој кривоок.
Или боље да умрам како сиромашна Македонка, него ко богат предавник. Има некој горе што гледа. И еден ден ќе треба да одговараме пред Него.
Со кое лице ќе отидат одредени, свака част!

јзк.
Уште една причина за иселување на списокот.

Шо е најтрагично, сите нормални ќе заминат и државава ќе остане парампарче. Ама сите станови и куќи ќе ги продадам. Едно нешо ќе остаам ако ми текне да дојдам. Боље да плаќам данок кај што свесно знам дека сум граѓанин од втор ред, место да ме деградира некој кривоок.
Или боље да умрам како сиромашна Македонка, него ко богат предавник. Има некој горе што гледа. И еден ден ќе треба да одговараме пред Него.
Со кое лице ќе отидат одредени, свака част!
Ај не кур ми се лигави по форумов. Фати си дечко, омажи се, имај деца. Во најплодни години си, здраворазумно девојче си. Не си ја троши енергијата на шлајм теми.

Да те утешам, шиптaриве се гола вода. Ако кренат буна, ќе ги збуниме. Само во мое маало има 19 активни припадници на безбедносните сили, Македонци.

Ај не кур ми се лигави по форумов. Фати си дечко, омажи се, имај деца. Во најплодни години си, здраворазумно девојче си. Не си ја троши енергијата на шлајм теми.

Да те утешам, шиптaриве се гола вода. Ако кренат буна, ќе ги збуниме. Само во мое маало има 19 активни припадници на безбедносните сили, Македонци.

Дете да, ама не овде.
Нема жена што неќе да е мајка. Ама утреден да се тресам за детето дали живо ќе ми дојде дома?
Не можам стварно.

Нека си идат од кај што дојдоа. Ик

I od tie 19 utre 18 ke mavaat po nasi deca na protesti?

I od tie 19 utre 18 ke mavaat po nasi deca na protesti?
Тројца ги знам лично, огин полицајци се. Еден беше ранет во Диво Насеље, се опорави сега карпа е.
ЈРМ е друга приказна.

Значи вака:

Кога се скандираше у Куманово, МВР, Премиер, Претседателката заспана, ФИБА сѐ се крена на нозе.

Вчера скандирање во ГЛАВЕН ГРАД: не чуле.

Да ви ја залепам една по уво? Може ќе прослушате после ѕвонењето.

#двојниаршини
#продаденадржава

Овие изгледа не знаат со кого имаат работа.
Мвр го бараат.

Тресе Панче, чекајте сеа.

Раста со џоинт го фатија 3 дена беше на насловни. Имаат работа, апсат ДИЛЕРИ.

Значи вака:

Кога се скандираше у Куманово, МВР, Премиер, Претседателката заспана, ФИБА сѐ се крена на нозе.

Вчера скандирање во ГЛАВЕН ГРАД: не чуле.

Да ви ја залепам една по уво? Може ќе прослушате после ѕвонењето.

#двојниаршини
#продаденадржава

Овие изгледа не знаат со кого имаат работа.
Мвр го бараат.

Тресе Панче, чекајте сеа.

Раста со џоинт го фатија 3 дена беше на насловни. Имаат работа, апсат ДИЛЕРИ.
Не можам да разберам како Албанците успеаја да ви го земаат старвот и никој никаде во вашата земја не се осмелува да каже или направи нешто.Реално, на секое ниво - од најниското до највисокото - тие прават што сакаат.
Искрено, не знам за друга земја во светот каде што би можела да се случи таква ситуација.Вие сте уникатни и во ова.
Чувството на немоќ и пропаст е видливо насекаде, а природниот резултат е национален нихилизам и апатија.
И бидејќи во реалниот живот не можете или не сакате да направите нешто, единствениот начин да се ослободите од комплексите и напнатоста е на форумите.
Jа сум бил на многу форуми - германски, австриски, швајцарски, грчки, бугарски, српски, но таква гнасна вербална агресија на лично, расно и национално ниво ,верувајте ми, нема никаде.
Не знам колку ова ви помага, според мене е поверојатно да ви наштети и да ви пречи,
како што е очигледно од вашиот развој во последните 30 години.

И секако - Бугарите се вашите најголеми непријатели, кои ја уништуваат вашата земја, јазик и милениумско потекло. :D

Се тоа треба да се стрела, и овој бугарофилов што продава пуфки тука на форумов, ќе дојде и тоа време кога ќе пукне тиквата и ќе му скурчи на некој.

Не можам да разберам како Албанците успеаја да ви го земаат старвот и никој никаде во вашата земја не се осмелува да каже или направи нешто.Реално, на секое ниво - од најниското до највисокото - тие прават што сакаат.
Искрено, не знам за друга земја во светот каде што би можела да се случи таква ситуација.Вие сте уникатни и во ова.
Чувството на немоќ и пропаст е видливо насекаде, а природниот резултат е национален нихилизам и апатија.
И бидејќи во реалниот живот не можете или не сакате да направите нешто, единствениот начин да се ослободите од комплексите и напнатоста е на форумите.
Jа сум бил на многу форуми - германски, австриски, швајцарски, грчки, бугарски, српски, но таква гнасна вербална агресија на лично, расно и национално ниво ,верувајте ми, нема никаде.
Не знам колку ова ви помага, според мене е поверојатно да ви наштети и да ви пречи,
како што е очигледно од вашиот развој во последните 30 години.

И секако - Бугарите се вашите најголеми непријатели, кои ја уништуваат вашата земја, јазик и милениумско потекло. :D

Од која замислена висина се обраќаш ти, да помисли човел со Данец разговара, а не со Блгарин :icon_lol: :icon_lol:

грчки, бугарски, српски,
Абе бегај како наци форуми се. И во фб коментари исто. Грцине на македонско оро во Грција т.е Егејска Македонија во коментари повикуваат на убивање.
Автоматски споено мислење:

Од која замислена висина се обраќаш ти, да помисли човел со Данец разговара, а не со Блгарин :icon_lol: :icon_lol:
И тоа бугар што се зачленил на странски форум да шири национална омраза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom