Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Najpoznat e Koco Angjushev
Inaku Megjiti mislam deka e maljok, gi ima po skopskive sela Trubarevo,Ognjanci,Katlanovo, site se doseleni od Kosovo, najverojatno poteknuvaat od tamosnite Ashkalii

Koco_Angjusev.jpg
darko pancev.jpg

suzana.jpg

pepi.jpg

И уште десетици и десетици познати ликови од политика и естрада.

Има и ново благо надежни Роми од Македонија кои и Бугари стануваат.

Таравари не е никаков Турчин.
...иако дома и меѓу себе фамилијарно си зборуваат САМО на турски јазик, а на албански јазик па ич (освен со другите јавно), негово потекло е ѓупско.

...иако дома и меѓу себе фамилијарно си зборуваат САМО на турски јазик, а на албански јазик па ич (освен со другите јавно), негово потекло е ѓупско.
Дел од семејството му се турцизирани Албанци кои ги има во гостиварско. Исто како што има турцизирани Роми, Торбеши, Срби.

Дали си видела Турчин да изгледа вака како да е од централна Европа? Со светол тен, коса, очи, црти на лице?

taravari.jpg

Дел од семејството му се турцизирани Албанци кои ги има во гостиварско. Исто како што има турцизирани Роми, Торбеши, Срби.

Дали си видела Турчин да изгледа вака како да е од централна Европа? Со светол тен, коса, очи, црти на лице?

Прегледај го приврзокот 454637
Има нешто и Торбешко, но генерално Турчин.

Прегледај го приврзокот 454637

Сите сте вие од централна Европа додека вилицата не се покаже. После сте централен Дагестан .

Би ве советувал да научите да ја држите устата затворена, ама зинатата муцка, што е впрочем ваш заштитен знак е последица на други, подлабоки процеси кои треба да си ги истражите.

Таравари не е никаков Турчин. Таравари многу личи на младиот Артим Шаќири најдобар фудбалер после Пандев во Македонија.

Artim Shakjiri profile.jpg

Сите сте вие од централна Европа додека вилицата не се покаже. После сте централен Дагестан .

Би ве советувал да научите да ја држите устата затворена, ама зинатата муцка, што е впрочем ваш заштитен знак е последица на други, подлабоки процеси кои треба да си ги истражите.
Викаш Кавказ и Дагестан?

Алиовски

alioski-1-696x469.jpg

Гоце Седловски

gocesedlo.jpg

Зошто избегнуваш дека има десетици и десетици илјади успешни и високо котирани Албанци низ светот, а не се никакви криминалци? Се фаќаш само за тоа што ти одговара за да го потврдиш својот наратив.

И за да бидеш криминалец топ топ дела крем треба јајца и знаење. Албанците се секаде на врвот на пирамидата, а Македонците лево сметало и измеќари. И тие Македонци што се занимаваат со криминал се потрчковци на Албанци.

Знам тешко е да се проголта вистината. Болно е.
Уффф. За 20 години нема да ве има на територијава, за плус 20 години секој траг ќе ви се избрише. Фуркан, тргна возот. Еден по еден и три од карти. Северна ќе ја нема, вентилаторот ќе го нема. Македонија ќе биде обединета.

@NakedEye
Проблемот се тие што ни чепкаат во Историјата и сакаат да не направат тоа што не сме.
Веројатно и ти си еден од нив

Повели другар , викни кој сакаш тука , веќе му предложивме на Ацид да отвори дел од форумот за дебати.
Само немој да искачате со блогови од рандом телевизии и нерелевантни извори ;)
Ниту ќе бидете вреѓани , ниту ќе бидете омаловажувани.

Еден на еден , два на два , повелете на фер дебата а не тука пропаганди да фурате и само да распалувате дискусии.

Кој може некад, дал со Војо или било кој друг вработен од зоолошка да направи муабет на тема шиптаpи и дешавки со нив таму има да се изнасмее, можат книга да издадат луѓето слободно. :icon_mrgr:
Омилен муабет ми е за жирафата, нема автобус од Косово да дојде, а да не се обиде некој со сила да влезе во кафезот на жирафата од нив вика. Секој викенд е битка со неколку такви, со убедувања во стил па тревопасно животно е, што може да ми направи. Кај доста животни прават проблеми ама жирафата им е омилена. Ако му треба на некого доказ дека шиптаp во развојот е нешто на пола пат меѓу човек и животно, најдобрите муабети се од таму.

Алиовски го става за пример ахахахахахахахаха

Батали. Мајсторот меѓу редови кажа дека личеле на централно-европејци и тука секој муабет со него треба да заврши.

Алиовски го става за пример ахахахахахахахаха
Од спорт само ММА и борелечки вештини пратам. Се друго скоро ич.

Албанија фудбалски тим, ама многу фудбалери се со косовско потекло. Многу плавуши тука бе, светли очи, црти. Како бе така Кавказ? Нели?

kosovoteam.jpg

Бојан Миовски. Кавказ викаш а?

bojanmiovski.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom