Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам. Не му водам детална евиденција на неговото семејно стебло.
Ахмети вика куќата во Зајас 3 пати му ја рушеле, чија куќа се рушела? Албанска куќа сигурно не, и самиот викаш дека по мајчина линија е Македонец од Река.
Што село е Зајас пред Албанската наезда на доселеници од Албанија.
Старата куќа на Ахмети кои раце ја граделе?
img_1_1756894584373.jpg

Епа чим Ахмети е пола Македонец и Меџити е Ром, Таравари Турчин кој е Албанец, и од каде Албанците дошле во Македонија? Каде се они Автохтони?

Закачање лав во зоолошка станица е знак на храброст и пргавост што се клучни човечки особини да бидеш успешен во животот. Албанските деца се пргави, храбри и вредни за било што во животот. Затоа и се толку добри бизнисмени и претприемачи (немој да давиш со криминалци жити се)

Каурско дете е толку пацифизирано и со женски манири што нема јајца за ништо во животот.
Фуркан, станицо моја празна. Зошто го избегнуваш криминалното досие на твојата семка? Пргави, храбри и вредни и оп познати сте низ цела Европа како дилери на кокаин и трговија со бело робје. Не за џабе Лондон не зема под нивна закрила. Знае каде е коренот на проблемот. Ми6 се ебано ненормални, досега немаат откриен агент на Балканов. Кале ве пушти низ вода.

Седи и гледај, не грешам.

Епа чим Ахмети е пола Македонец и Меџити е Ром, Таравари Турчин кој е Албанец, и од каде Албанците дошле во Македонија? Каде се они Автохтони?
Таравари не е никаков Турчин.

Драгутин Пудић Парализа

Након рада у логору Пудић, као „искуснији стручњак“, био ангажован у масовним ликвидацијама припадника ромске популације (Цигана), укључујући ликвидацију око 30.000 људи. Ово је представљено у историјским записима као један од његових "задатака" у Јасеновцу и другим логорима смрти.

Можеби најголемиот херој на Балканов после Влад Тепеш.

Фуркан, станицо моја празна. Зошто го избегнуваш криминалното досие на твојата семка? Пргави, храбри и вредни и оп познати сте низ цела Европа како дилери на кокаин и трговија со бело робје. Не за џабе Лондон не зема под нивна закрила. Знае каде е коренот на проблемот. Ми6 се ебано ненормални, досега немаат откриен агент на Балканов. Кале ве пушти низ вода.

Седи и гледај, не грешам.
Зошто избегнуваш дека има десетици и десетици илјади успешни и високо котирани Албанци низ светот, а не се никакви криминалци? Се фаќаш само за тоа што ти одговара за да го потврдиш својот наратив.

И за да бидеш криминалец топ топ дела крем треба јајца и знаење. Албанците се секаде на врвот на пирамидата, а Македонците лево сметало и измеќари. И тие Македонци што се занимаваат со криминал се потрчковци на Албанци.

Знам тешко е да се проголта вистината. Болно е.

Пола источна и централна Македонија има ромско потекло. Само поминале процес на славизација и христијанизација, па низ Скопје, Велес, Штип, Битола, Прилеп, Струмица, Радовиш се шетаат ликови со име Диме, Кире, Славе, Кочо, Сузана, Гоце, Сашо, Далибор, а по сурат од 2 км гледаш дека се Роми.

Од популарни ликови што се по телевизии еден куп се декларирани Македонци, а Роми по крв и душа.

Najpoznat e Koco Angjushev
Inaku Megjiti mislam deka e maljok, gi ima po skopskive sela Trubarevo,Ognjanci,Katlanovo, site se doseleni od Kosovo, najverojatno poteknuvaat od tamosnite Ashkalii

Koco_Angjusev.jpg

Пола источна и централна Македонија има ромско потекло. Само поминале процес на славизација и христијанизација, па низ Скопје, Велес, Штип, Битола, Прилеп, Струмица, Радовиш се шетаат ликови со име Диме, Кире, Славе, Кочо, Сузана, Гоце, Сашо, Далибор, а по сурат од 2 км гледаш дека се Роми.

Од популарни ликови што се по телевизии еден куп се декларирани Македонци, а Роми по крв и душа.
Retko koi od tie se mesaat so vistinski makedonci, svadbite im se iskljucivo oni

Najpoznat e Koco Angjushev
Inaku Megjiti mislam deka e maljok, gi ima po skopskive sela Trubarevo,Ognjanci,Katlanovo, site se doseleni od Kosovo, najverojatno poteknuvaat od tamosnite Ashkalii

Koco_Angjusev.jpg
darko pancev.jpg

suzana.jpg

pepi.jpg

И уште десетици и десетици познати ликови од политика и естрада.

Има и ново благо надежни Роми од Македонија кои и Бугари стануваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom