Секоја година истото го прават на овој ден, не дека е нешто ново. Од јас кога бев средно школо пред 20-тина години, истиве парадирања ги имаа.
Тоа е, обележување територија...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истото го прат низ цел свет кај и да се наоѓат истото е и низ европските градој, америка итн. Толку му е племенскиот капацитетСекоја година истото го прават на овој ден, не дека е нешто ново. Од јас кога бев средно школо пред 20-тина години, истиве парадирања ги имаа.
Види вака, имавме 2 опции. Или 2001ва да им влезевме како србите и да ги сотревме ама инстантно да ја поделевме вукоебинава а ние да се доведевме на ниво на Африка или уште полошо од " милост " да не дадеа на Бугарите или Србите под нивна управа, или да си клекневме како што си клекнавме да испушиме ЕУ и амерички кур и да си ја одржиме вукоебинава у живот колку - толку.Брат толку години на форумов уште не научи стори од инста како се постира за сите да го видиме
Многу лошо со шиптаривее ова што го прават е без коментар.
И тогаш правеа не викам не,ама кога правеле централни собери на плоштад Македонија, секогаш им биле кај скендерберг,реон околу мавровка Чаир, сега буквално секаде низ Скопје,проаѓав од Рекорд дека втора смена на работа се запрепастив што видов.Секоја година истото го прават на овој ден, не дека е нешто ново. Од јас кога бев средно школо пред 20-тина години, истиве парадирања ги имаа.
Правеа и порано, се собиравме и ги тепавме околу ГТЦ на времетоИ тогаш правеа не викам не,ама кога правеле централни собери на плоштад Македонија, секогаш им биле кај скендерберг,реон околу мавровка Чаир, сега буквално секаде низ Скопје,проаѓав од Рекорд дека втора смена на работа се запрепастив што видов.
Панче кај е?