Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
А кој ставил северомакедонци? Албанија во пописот? Оти искрено , не сум запознаен. Сега проверив по албанските весници, сите ве условуват како македонци во последниот попис.
Ама тоа не е темата на разговорот. Демек се навредиле , па се испишале бугари :pos: .
Вината е кај бугарските пасоши. Ништо чудно да се исшверцале и етнички албанци од околината како бугари.
да, вината може да биде кај бг пасоши ама изгледа точно е дека ставиле северомакедонци, и МНР реагира денес за тоа, сигурно не реагира за бадијала.

МНР остро реагира за „северномакедонци“

плус, голем дел од албанските кругови реагираат дека пописот не е во ред и обввинуваат за манипулации.

едит
еве го северномакедонци
1719664677805.png

Последно уредено:
А кој ставил северомакедонци? Албанија во пописот? Оти искрено , не сум запознаен. Сега проверив по албанските весници, сите ве условуват како македонци во последниот попис.
Ама тоа не е темата на разговорот. Демек се навредиле , па се испишале бугари :pos: .
Вината е кај бугарските пасоши. Ништо чудно да се исшверцале и етнички албанци од околината како бугари.
По весници е едно, а инаку на пописните графи стои Северномакедонец. До сега никогаш немало тоа на ниеден албански попис и не е ниту според Преспански.

Додатно, пасошите. Порано поголемна улога играа, денес помала, затоа што денес не му треба виза да отиде таму. Сепак, не е исто дали работиш у Немачка со албански или со пасош од ЕУ земја.

По весници е едно, а инаку на пописните графи стои Северномакедонец. До сега никогаш немало тоа на ниеден албански попис и не е ниту според Преспански.

Додатно, пасошите. Порано поголемна улога играа, денес помала, затоа што денес не му треба виза да отиде таму. Сепак, не е исто дали работиш у Немачка со албански или со пасош од ЕУ земја.
Ако е така, крајно некоректен потег од албанската влада, со кој јас лично апсолутно не се согласувам.
Меѓутоа, како што реков не е причина да се пишуваат како бугари, ако се чуствуваат македонци.

Да не се лажеме, ова е одлука на самите граѓани...
Isto kako i vasha pred nekoja godina!
so edna licna karta popishuvavte do 5to koleno a ako site vo belgija, schweiz , germanija i na grobishta
Автоматски споено мислење:

Ако е така, крајно некоректен потег од албанската влада, со кој јас лично апсолутно не се согласувам.
Меѓутоа, како што реков не е причина да се пишуваат како бугари, ако се чуствуваат македонци.
Daj ne praj se na Tosho!

Isto kako i vasha pred nekoja godina!
so edna licna karta popishuvavte do 5to koleno a ako site vo belgija, schweiz , germanija i na grobishta
Автоматски споено мислење:

Daj ne praj se na Tosho!
Сакаше нешто да кажеш? Ама не знаеш како? Имаш време...уште едно 30 години

Да стаиме шиптaр у графа овде, наместо Албанец?

Нема ваљда ради тоа да не се пишете у таа графа?

Албанската влада е уценета од Бугарија исто како и ние, само во случајов со албанската влада тоа не е толку јавно, се оди помеко, може ќе биде демек било грешка (како што многу пати викаше Бугар Османов) и така ќе остане, дали така ќе остане ќе видиме, новава влада веднаш раегира, да останеше ДУИ на власт немаше ни да раегира.

Да стаиме шиптaр у графа овде, наместо Албанец?

Нема ваљда ради тоа да не се пишете у таа графа?
Сигурно немаше да се пишам турчин, или пак македонски муслиман
aha,
ti ne razbra?
Jebiga toa e IQto
Види го интелегентниот на мама, знае и што е IQ

Лажен попис праеле и таму, 200-300к има македонци таму, најмалку, мислам, види топоними таму...
Според официјалните резултати на пописот во република Албанија, таму има вкупно нула Македонци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom