Совршенство

• Креатор на темата Креатор на темата devojcence
  • Време на започнување Време на започнување
Совршенство е детето со неговата невиност.
Невиноста е совршена заради нејзиниот потенцијал да биде се

Совршенство е детето со неговата невиност.
Невиноста е совршена заради нејзиниот потенцијал да биде се

Ма немој ме зезат! :pos: Како ги поврзуваш жити се` детето, невиноста, љубовта и сексот?

На темава:
Јас не барам совршенство! Бога ми, да не се лажеме ниту нудам совршенство, ниту очекувам некој да ми пружи совршенство. Јас партнерот го прифаќам со сите маани, истото го очекувам и од него. Се разбира, штом јас не терам инат не сакам ниту да ми тераат инат, ама ако ми тераат тогаш и јас го кревам носот во воздух и што убаво си се игнорираме... За мене совршен пар е оној кој сам си ги решава проблемите, а не чека некој друг да му ги реши или бетер, пар кој проблемите си ги решава на маса, а не в спална. :back:
Ајт, поздрав!

Ма немој ме зезат! :pos: Како ги поврзуваш жити се` детето, невиноста, љубовта и сексот?
Не се замарај, ти толку да мислиш.
Инаку на ваква тема да не очекуваш некој друг одговор ?

Не се замарај, ти толку да мислиш.
Инаку на ваква тема да не очекуваш некој друг одговор ?

Па, искрено, не очекував совршенството да го поврзеш во иста реченица со дете, невиност, љубов и секс :smir: Малку отпојќе хард кор ми дојде, па си реков: елај, Хич прашај си за секој случај!

Па, искрено, не очекував совршенството да го поврзеш во иста реченица со дете, невиност, љубов и секс :smir: Малку отпојќе хард кор ми дојде, па си реков: елај, Хич прашај си за секој случај!
хахахх ок Хич

Совршенство не постои .

Меѓутим..
Ако јас имам желба и се стремам да имам девојка да речеме како оваа (физички :-))

206-www.motika.com.mk-se-nasmea-li-denes.jpg

И јас оваа девојка ја фатам - го имам совршеното ама *за мене*, нели?
Јас би рекол, посоти. И секој од нас има некоја замислена фигура на особа која сакаме да е со нас.

ПС. Девојкана е совршена, мора да признаете.. :-)

Има, како нема. Еве пример, јас сум во врска со совршенство веќе 6 и пол години :)

Не постои совршен дечко/цура, совршенство не постои, но може да ни е скоро па совршено заедно.;)

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Кој е совршен?! Никој... нема таков...
Не сум совршен, имам премногу мани... знам, свесен сум...
Некој ме прифатил онаков каков што сум, некоја сум прифатил таква каква што е... и, уживам во несовршеноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom