Divider
Seraphim
Па кај виде дека изјавив дека има совршенство? Јас само реков дека мојот профет е цар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Garfield напиша:Па кај виде дека изјавив дека има совршенство? Јас само реков дека мојот профет е цар.
Garfield напиша:Реков нем совршенство, онакво какво што се бара, побарува, исчекува, се што може да се добие е нешто посовршено од претходното, а ни тоа да не биде совршенство.
Кога би имало совршенство тогаш би било здодевно. Она што го чини животот и се околу нас интересно е стремежот, копнежот, потрагата по недофатливото. КОга би знаеле каде е целта значи дека би била дофатлива или некој веќе ја дофатил. Нема интересност тогаш.
Garfield напиша:Немој сеа Шлаки да стане љубоморен хехехехех!
Ja vazno rekov, ama ti si znaes. Ne si mala, tolku!Dani^^^ напиша:хехехе нема бе он беше со мене коа ти го напишав тоаШто да праам коа конечно најдовме нешто за што се согласуваме:pehar:
![]()
WhiteWeedy напиша:Sovrsenstvoto se sozdava i postoi koga ke se spojat slednive raboti:
-Magareskiot inet
-Tvrdoglavosta i
-Rabotnata navika
Eve na primer jas sum Tvrdoglavo Magare koe neprestano nosi tovar na grbot. - Pa zatoa ke vi kazam
-Tvrdoglavosta e sovrsena
-Da bev majmun mozebi ke bev poubav no ne sum los i za magare, a
-rabotnata navika isto e sovrsena
(Opsto zemeno jas sum (u)sovrsen samo za nekolku raboti)
Znaci sovrsenstvoto postoi no sekogas se javuva vo poinakva forma
Nekoi sprema kombinacijata na formite ja merat sovrsenosta na edna licnost, bez da znaat deka sovrsenosta ima golemi izgledi da bide eden od najrelativnite poimi vo svetskata leksika poradi postojanata promena na formite.........![]()
kLiNkA напиша:So ova se soglasuvam!Код:Sovrsentvoto se sozdava