Леле муабетиве еј! :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро де, мислам дека интимните делови се исто така многу чувствителни. Него сум видел баби со брада, ама денес видов девојка (25-6) со брада поголема од мојата. Ауф! :evil:Macedalien напиша:јузер напиша:Macedalien, кремава и за брада е така? :wink:
Ако е, да си земам подитно.
Не е препорачана за лице пер. Ќе ти изгори кожата оти лицето е еден од најчувствителните делови...
Па добро де, мислам дека интимните делови се исто така многу чувствителни. Него сум видел баби со брада, ама денес видов девојка (25-6) со брада поголема од мојата. Ауф! :evil:
Слушај,а да си се јавиш ти на гинеколог или уролог, шо го знам кај идете вие мажите, и така анонимно да си прашаш најубо ќе ти биде, пошо по форуми јако може да те заебат со некое советче.Дечки и јас имам проблем со интимните делови!Дали од бриењето или од нешто друго на пенисот и на тестисите ми се појавија како мозолчиња.Поточно како црнки нешто на лицето што се појавуваат.Дали некој знај шо да напрам.Дали да пробам со сретства за депилација или нешо друго!!!
Дајте совети дечки многу во животот ке ми се најдите
Поздрав