Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да знае каде растураат БМВ ?? Конкретно ми треба idrive controller cic тип за серија 3 од 2011 год . Одговара и од серија 5 , ама да биде cic тип , не ссс ...

Јас лично просек околу 12 000 некогаш и до 15 000. Службени коли не возам нит некој друг ми плаќа на бензиска.

Зависи, знам многу луѓе кои возат доста малку, би рекол дека просекот е околу 10 000, можда и помалку. Значи зборам за возење со лично твоја кола.

Зависи, знам многу луѓе кои возат доста малку, би рекол дека просекот е околу 10 000, можда и помалку. Значи зборам за возење со лично твоја кола.
Зависно е и од возраста на возачите, јас ги земам во предвид 25-50 години вработени луѓе, би се добил тој просек.

I jas vozam okolu 10-13 000 km godisno no lani go srusiv toa zosto izvoziv skoro 20 000 km no toa se sluci zosto izvadiv zelen karton i bug-grcija sekoja vtora nedela :)

Jas vozam okolu 25-35k km ali ja koristam i za sluzbeni patuvanja do razlicni rabotni mesta, mi plakja firmata od km za koristenje moe vozilo.

7-8 000 км со кола пошто од Април до Октомври повише сум на мотор и со него правам околу 5 000 ...

Preporaka kvalitetni letni gumi?

Matador Hectorra 3 MP47

Јас ги возам на колата, одлични се за цената. Околу 2800 ден парче, 195/55/15, брзински индекс V do 240 kmh. Би рекол дека ги имаат 90 ако не и 95 % од перформансите на премиум гума како Мишелин. Стварно треба да размисли човек дали се исплати да дадеш дупло повеќе за премиум гуми ако не возиш некоја кола од 250-300 коњи и нагоре.

Последно уредено:
Opel vectra b vo vozenje koga vrtam vo krivina so pogolema brzina samo nadesno, pocnuva da ckripi na asvaltot prednoto desno trkalo a nalevo neckripi. Isto vo vozenje na pomala brzina mi krla kolata a na golema brzina na 120-130 mi tresi volanot. Prednicata e centrirana, gumite se zimski nese krivi. Nekoj so slicno iakustvo?

Луфта во воланот, летвата, споните внатрешни...

Друга опција е да е скапана на шасија или на трапот (сепак опел е) па кога одиш налево, надесно се витка цела шасија или трапот и се пореметува геометријата на тркалата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom