Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
повели
http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=313615
менувач = 6500 денари.

edit:не е во СК,али што е тоа е...
Абе брат не менувач менувач имам ми треба оној дел од кај што е рачката за менување до менувачот шалтер се вика мислам.Тоа ти се неколку шипки кои ги менуваат брзините.И не за голф 2 туку за голф 1 1.6 дизел оти не се исти.

Абе брат не менувач менувач имам ми треба оној дел од кај што е рачката за менување до менувачот шалтер се вика мислам.Тоа ти се неколку шипки кои ги менуваат брзините.И не за голф 2 туку за голф 1 1.6 дизел оти не се исти.
дич,па тоа сигурно го наоѓаш по отпадиве....

Јас сум од Струмица па за тоа прашувам каде може да најдам ако можеш да ми кажеш каде да најдам отпади у СК.
А струмичките отпади ги прошета ли?
Целите полуги ти требаат или само оние пластичните зглобови?

А струмичките отпади ги прошета ли?
Целите полуги ти требаат или само оние пластичните зглобови?

Нема низ Струмица и ако има ги има со 1.1 и 1.3 мотор а мене ми треба 1.6 дизел а у отпад тешко да најдеш дизел голф 1.Имам голф 2 ка цел ама не пасува шалтерот различни летви имаат.А ми треба комплет значи од рачката до мењувачот.Ако може некој нека помага оти брзините ми се наопаку (хехехе) и не можам да возам така.
:salut:

Нема низ Струмица и ако има ги има со 1.1 и 1.3 мотор а мене ми треба 1.6 дизел а у отпад тешко да најдеш дизел голф 1.Имам голф 2 ка цел ама не пасува шалтерот различни летви имаат.А ми треба комплет значи од рачката до мењувачот.Ако може некој нека помага оти брзините ми се наопаку (хехехе) и не можам да возам така.
Прашај у Формула 95.

Секаде е прашано само по порачка од Грција и којзнае колку ќе ме одерат.позз
Од кај си ти? Во струга има еден голем отпад тука сум сигурен дека ке најдиш за таа серија

Од Струмица сум ама у Скопје на факултет па така прашав ако знае некој од Ск да ми каже а Струга ми е далеку.

Зависи кај ти е колата. Ако ти е Струмица, ќе си бараш дел таму. Ако ти е СК, ќе бараш во СК.

Огласникот и врти по телефони. Пазар3 се манијаци за цени!

Колата ми е у Струмица ама нема никаде таков дел посебно за 1.6 бензин (се фаќа и од дизел 1.6 а исто и он ретко се наоѓа) за голф 1 кој ретко се наоѓа а не ми е проблем да го земам од Скопје само ако најдам ако треба и со голфот ќе дојдам ама го нема па затоа побарав помош на форумов ако некој му се наоѓа дома или ако знае кај може да најдам да ми помогне.

Незнам дали прашањево е за тука... положив пред година ипол... али дури сега гледам на возачката (новите како картичка што се) од задната страна има една дата... во колоната за 10. пишува 13.11.2007, а во колоната за 11. пишува 22.05.2024... за што е уствари тоа ?
Важноста на возачката е од предната страна... 10 години, ама ова од заднава страна незнам што им значи.

Ако сум ја утнал темава... ако има некој љубезен да ми ја каже вистинската тема за прашањево :)

Едит:
Убаво таму си има „легенда“ кое за што е...
Колона 10 = Датум на издавање на (под) категорија.
Колона 11 = Датум на важење на (под) категорија.

Ама сеа па неможам да сватам... кога ќе истеше датумот на важење на (под) категоријата ќе треба пак да полагам или ? :nesum:

Не не. Мислам дека ќе треба повторно да одиш на лекаркси преглед

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom