Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Dali će imaš prostor za niv? Kaj mene nemase prostor....pa sega imam problem so vlaga
Од другарче пробав h4 и си работеше и влезе. Ама таа заштитната гума којзнае дали до крај влезе... Но само пробав на 5 минути како ќе свети, а не сум возел со нив.
Некоја алтернатива? Битно ми е солидно осветлување, не фраер да се правам или некој да оќорам.

Од другарче пробав h4 и си работеше и влезе. Ама таа заштитната гума којзнае дали до крај влезе... Но само пробав на 5 минути како ќе свети, а не сум возел со нив.
Некоја алтернатива? Битно ми е солидно осветлување, не фраер да се правам или некој да оќорам.
Za zaštitnata guma i mi beše muabetot. Kaj mene sve si pasuva( H1 za dolgi svetla).... no nema prostor za gumata pa vleguva vlaga na farovite.

Podobra varijanta ti e xenon. Kaj mene srednite se xenon a dolgite Led..i ksenonot se kade kade podobri.
No kaj bixenonot...obično dolgoto svetlo ne e dobro. Imam i Citroen so bixenon.... i dolgoto voopšto ne go koristam . Bezvredno e

Да ве прашам дали овие H4 ќе одговараат на Тико и дали ќе има некои проблеми?
https://s.click.aliexpress.com/e/clraQtLi
Ke ti e pareat farovite posto kapackata ne se zatvora a i bas na tie led netreba otvorot nazad da e zatvoren oti pregorvat. Gi imas istite i kajnas 900denari se kratko i dolgo 2 sijalici h4.
Podobra varijanta ti e hid xenon 2800 denari 8000kelvini 55w.

Дечки кај да барам половен преден браник за Ford Fusion 2003та година, дали знаете некој што растура?По овие макдел, каросеријамк, крис и том или немаат или после Божиќ. Ако знаете некој што растура или има препорачајте или пишете ми број. Фала а :ROFLMAO:

Некој упатен да каже колку отприлика би фатило давачки(царина и се друго што има) за Опел Астра 2010-11 год? Или пак ако има негде онлајн да се пресмета може да пушти линкче да не замарам :) Благодарам.

Оди на терминал во шпедиција,никој неможе тоа да ти каже...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Некој упатен да каже колку отприлика би фатило давачки(царина и се друго што има) за Опел Астра 2010-11 год? Или пак ако има негде онлајн да се пресмета може да пушти линкче да не замарам :) Благодарам.
@valvoline mi dade eden link
https://www.wirkaufendeinauto.de/?MID=DE_RDD_1_0_0_0_0_0

Некој мислења/искуства за Alfa 159 ama 2.0 multijet 125kw 2010година гледам измени редизајн од 1.9 110kw па дали е исто така докажан
Инаку гледам на оглас една се продава за 6к, а веќе подолго време барам ама ништо не ми фаќа овде на око што се нуди во однос на странските огласи
И бонус прашање има ли некој да препорача автоплац со добро реноме и дали има некој зимано од автоплац и како поминал со купеното ?

Imam citano komentari 65-70% gi falat..a ova ti sto velis sigurno ne e problem da se popravi/zameni barem i da go pravis sigurno ke te tera nad 50.000km ?
*nemora da me persiras so "vie" ;d

Никој не ти ремонтира цел мотор за едни карики околу клиповите. Дури во Германија тие не ги попрааваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom