Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момци забележав дека ми поткапнува бензин од ауспухот. Шо значи ова?
Baras kola od salon?Jас ги гледав Киа Стоник 1.2 84кв, Шкода Рапид 1.6мпи и Елантрата тие ми се сега на пик али незнам кој мотор би бил најпогоден
Јас кога би бирал дефинитивно Kia Stonic 1,0 T-GDi 120ks бензин.Jас ги гледав Киа Стоник 1.2 84кв, Шкода Рапид 1.6мпи и Елантрата тие ми се сега на пик али незнам кој мотор би бил најпогоден
На нов мотор никој не може да ти каже кој е најдобар, дополнително ќе се откриваат проблемите, што на новите возила најчесто се во поглед на електроники. Со Киа не сум имал искуство, јас би бирал Шкода.[DOUBLEPOST=1541341554][/DOUBLEPOST]Jас ги гледав Киа Стоник 1.2 84кв, Шкода Рапид 1.6мпи и Елантрата тие ми се сега на пик али незнам кој мотор би бил најпогоден
Како се има покажано на тестови за безбедност? Пунтото од 2017та на 60км се правеше хармоника.A zosto ne Fiat Bravo novoto....sekade e falat kolata...i sekade pisuvaat deka e mnogu podobra nego bilo koj da ocekuva. Vo site spisanija se iznenadeni od kvalitetot
Да да за нови разгледував, а за Фиат го гледав Типо-то али некако песимист сум со Фиат моментално највеќе Хјундаито и Киата ги разгледувам највеќе како опцијаBaras kola od salon?
Rapid 1.2tsi. Golem gepek,dobri performansi,mala potrosnja. Za dolgotrajnosta na motorot nemam infoДа да за нови разгледував, а за Фиат го гледав Типо-то али некако песимист сум со Фиат моментално највеќе Хјундаито и Киата ги разгледувам највеќе како опција
Samata svirka koja e nekoja vrsta na zvučnik, otkačena zica, rele, ili samiot kontakt na volanotMi se rasipa svirkata na VW Golf 4. Stiskam, se ok, propaga samo nema zvuk. Otprilika sto kvar e i majstor da preporacate nema da e losofala
Puntoto e napraveno na sasija od Opel Korsa....a Fiatot go falat vo sekoj pogled. Cvrst....i iznenaduvački za italijanski koli kvalitetna izrabotkaКако се има покажано на тестови за безбедност? Пунтото од 2017та на 60км се правеше хармоника.
Види дали мириса на бензин, ако е вода, нормално е. Ако е бензин, а не е, тогаш фрла вишок гориво од негде, можда...Момци забележав дека ми поткапнува бензин од ауспухот. Шо значи ова?
NCAP тестовите се само за Браво до 2009та, не ми е јасно дали немаат направено на поновите, или не ги објавуваат.Samata svirka koja e nekoja vrsta na zvučnik, otkačena zica, rele, ili samiot kontakt na volanot
Sekoj elektricar mozi da ja popravi[DOUBLEPOST=1541350259][/DOUBLEPOST]
Puntoto e napraveno na sasija od Opel Korsa....a Fiatot go falat vo sekoj pogled. Cvrst....i iznenaduvački za italijanski koli kvalitetna izrabotka
Секој може да ја поправи, ама секој и нема да ги земе истите пари. Некој ќе ти каже искрено што точно е, дали само осигурувач и ако е ситно ќе наплати како за две пива, а друг ќе наплати повеќе од што треба ако види дека е некој неискусен плус женско.Samata svirka koja e nekoja vrsta na zvučnik, otkačena zica, rele, ili samiot kontakt na volanot
Sekoj elektricar mozi da ja popravi
го среди тапацирот?Ако најдеш , пиши ми ПМ. Ми треба и мене.