- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 5
Фала утре ќе се видиме се слушнав со човекот.Ти веројатно муслиш на електричарот ... ова е од задната страна на олимписки
Прегледај го приврзокот 163096
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала утре ќе се видиме се слушнав со човекот.Ти веројатно муслиш на електричарот ... ова е од задната страна на олимписки
Прегледај го приврзокот 163096
Ako e toa takvo pistenje kako so mislam deka e togas ti e izvaden ili probusen katalizatorot.A toa sto pisti do sto moze da e ? Eden mi spomna deka moze da e do interkulerot ili nekoe crevce od turboto.
Начини како да задржи за краток период стуја сигурно има, е сега дали некој помислил и се замарал да го направи е прашање, бидејќи во овој случај ајде се снајдов, но што ако цркнеше целосно акумулаторот и бев далеку каде што мора да ја оставам колата на неколку часови отворена?не се разбирам многу во автоелектрика ама ако нема акомулатор тогаш од каде струја за централното? значи според мене е нормално и логички да е така/
Нема копчиња за рачно заклучување на вратите кај мене ако мислиш на тоа, има копче за сите врати од централното внатре, но и тоа не фукнционираше.па нели постои можност од внатре да се заклучат вратите со притискање на механизмор рачно?
Се е фино тоа, но проблемот е што на вратите нема такви за притиснување за да се заклучи, а на единствената надворешна брава што е наместена на возачката врата заклучува само таа врата.Нормално дека за функционирање на централната треба струја.....самите брави се закачени од две страни со два механизма-едниот е механички преку клучот или она дугмето што излегува од вратата(двете се погонуваат од иста полуга-лост) а на другата страна има електричен механизам со електромотор и најчесто запчаници.
Кога нема струја, мора да се заклучува рачно
Позајми момент клуч и самиот смени гоKolku bi kostalo promena na dihtung na glava na Opel Vectra A 1.6 benzinec? I preporaka za dobar servis vo Skopje kade da se napravi istoto![]()
Abe ajdeПозајми момент клуч и самиот смени го
Kolku bi kostalo promena na dihtung na glava na Opel Vectra A 1.6 benzinec? I preporaka za dobar servis vo Skopje kade da se napravi istoto![]()
Ако имаш чепкано по коли, не е тешко тоа да се направи. Има повеќе ``амалска`` работа , не толку мајсторска. Многу шрафови треба да се извадат, а мајсторија има само на затегањето на шрафовите(т.е. и таму нема ако одиш по редослед по дијагонала) и околу ставањето на ребрастиот каиш. Рамнењето ти е на мајстор(но јас сум ставал глави и без рамнење ако е проблем само дихтонот, а не прегревање), ја ставаш главата и ја шрафишAbe ajde![]()