Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто баш Форд Ка ? Тешка пластикарија впрочем половината (хоризонтала) е железо и другата половина пластика батали го тоа премала е,ако сакаш малечко количе идеално е Спарк или Рено Клио такви треба да бараш.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Буџет е во прашање. со 1000е шо би зел? искрено бев за корса 1.0 ама до сега се што видов тешки скапаници беше. инаку мала кола затоа што претежно жена ќе ја вози. јас би ја возел 2-3 пати неделно или ич. е сега не знам како би била со делови оти сепак е поретка кола или пак јас така мислам оти ја немам во поблиско окружување...

Да бидам реален, има многу работи кои се специфични за одржување кај ова возило меѓу кои и SBC-то. Меѓутоа не е толку страшно, се наоѓа и за него решение. Јас за жал немав тогаш буџет за редизајнскиот модел кој беше многу скап (над 15-16 бона), а мојот најмногу го купив заради airmatic-от (јастуците) и имаше се што јас сакав да има во него од опрема.

Нормално дека е така. За SBC-то зборувам од аспект ако некој нема дополнително финансии, или специјално одделени средства за одржување, па после марката ќе му биде крива.

пс. Еве го мојот. Ц200 Компресор. :)
NDQoOMO.png

Одличен е. 220CDI? Да си го чуваш, многу убави и погодени возила :)

220 CDI 150 hp
економична, брза, стабилна. The best, or nothing. :ojeaa:[DOUBLEPOST=1481193649][/DOUBLEPOST]
абе каков мерцедес
мерцедес само цигани и албанци возат

Абе што збориш, очигледно тогаш тие знаат што е подобро.[DOUBLEPOST=1481196648][/DOUBLEPOST]
Изгледа како секоја кола 11 години стара.

Очигледно немаш мн искуство со возила, разгледај малу како изгледа дачиа, киа, форд и пежо од таа година.

Последно уредено:
абе каков мерцедес
мерцедес само цигани и албанци возат

Се надевам се зафркаваш..Колите во светот се делат на Мерцедес,и сите останати групи и подгрупи..

220 CDI 150 hp
економична, брза, стабилна. The best, or nothing. :ojeaa:[DOUBLEPOST=1481193649][/DOUBLEPOST]

Абе што збориш, очигледно тогаш тие знаат што е подобро.[DOUBLEPOST=1481196648][/DOUBLEPOST]

Очигледно немаш мн искуство со возила, разгледај малу како изгледа дачиа, киа, форд и пежо од таа година.
Немам ето, од таквите како тебе по Македонијава наша, полно е канти увезени од Бугарија и Немачка.

Немам ето, од таквите како тебе по Македонијава наша, полно е канти увезени од Бугарија и Немачка.

Ne teraj inaet za dzabe, ne mavaj so glava u zid, ne se plaka mercedes od 05 sedum iljadi evra za dzabe a pezo i ford od taa god 3 iljadi, moj prv komsija vozi dacia od 04 prv gazda, kola sto 80 posto od vremeto e vo garaza, ima pominati 110 iljadi, i ima 10 kila rgja po krilata, sega u skoro vreme pocna da mu pagaat maglenkite po avtopat, voznja katastrofa, kvalitet na izrabotka nula, izolacija katastrofa, se osekas kako da vozis traktor.
Logicki ne moze kola koja fabricna cena i e 30+ iljadi da kazes deka e ista so kola sto se prodava za 10 iljadi

Последно уредено:
Буџет е во прашање. со 1000е шо би зел? искрено бев за корса 1.0 ама до сега се што видов тешки скапаници беше. инаку мала кола затоа што претежно жена ќе ја вози. јас би ја возел 2-3 пати неделно или ич. е сега не знам како би била со делови оти сепак е поретка кола или пак јас така мислам оти ја немам во поблиско окружување...

Odi na Matiz,barem e so 4 vrati.

reno clio, twingo, ford ka, fiesta

Ne teraj inaet za dzabe, ne mavaj so glava u zid, ne se plaka mercedes od 05 sedum iljadi evra za dzabe a pezo i ford od taa god 3 iljadi, moj prv komsija vozi dacia od 04 prv gazda, kola sto 80 posto od vremeto e vo garaza, ima pominati 110 iljadi, i ima 10 kila rgja po krilata, sega u skoro vreme pocna da mu pagaat maglenkite po avtopat, voznja katastrofa, kvalitet na izrabotka nula, izolacija katastrofa, se osekas kako da vozis traktor.
Logicki ne moze kola koja fabricna cena i e 30+ iljadi da kazes deka e ista so kola sto se prodava za 10 iljadi
За 7-8 бона попрво ќе купам пежо 607 и алфа 159 1-3 години понови

http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=2275019

http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1855402

http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1909182

На пример вака? Симфонија во движење. Ако сакаш огромна сила, за некое евро плус има и E320CDI.
Јас за тие пари би го советувал за Шкода Суперб, 5-7 години понова кола ќе земе за истите пари, а колата е ЅВЕР, страшна комоција и не е скапа за одржување за таков тип на возило.

http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1963533
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1719915

Некој да не знае да ми каже колку кошта да се направи кључ за Сеат Леон 2006?

Инает?! Долго време се возев и возев таква.. Ти удираш со глава во ѕид во случајов, таа серија од Мерцедес најмногу страда од рѓа, посебно по вратите.. Турбина откажа, свирката секој месец ја менјававме, проблеми со светлата, навечер знаеше сами да изгаснат.. А за возење да не правам муабет, малце ако заврне има да клизаш као на скиење.

Инает?! Долго време се возев и возев таква.. Ти удираш со глава во ѕид во случајов, таа серија од Мерцедес најмногу страда од рѓа, посебно по вратите.. Турбина откажа, свирката секој месец ја менјававме, проблеми со светлата, навечер знаеше сами да изгаснат.. А за возење да не правам муабет, малце ако заврне има да клизаш као на скиење.
Особено патосот.

Тој мерцедес е тотална утка и срам за мерцедес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom