Seniorita
џм..
- Член од
- 11 април 2011
- Мислења
- 1.344
- Поени од реакции
- 681
Хахаха хахаххаа само во сон. Јас имам возачка од ЈАР со сите категории и положено ама никаде не ми ја признаваат
Зошто така? Па интернационална е у пм -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха хахаххаа само во сон. Јас имам возачка од ЈАР со сите категории и положено ама никаде не ми ја признаваат
Зошто така? Па интернационална е у пм -.-
Дубаи = корупција на ниво за пари добиваш секаква дозвола
Тоа значи дека и SEAT Cordoba 1.9 TDI - 2001 год. носи иста бош пумпа или? Имаш некој информации повеќе, ако се разбираш? Сигурно си го прочитал мојот проблем, ако не, тогај еве го:
Хаха. Напротив, имав колега дур да земе возачка плати 2.000 евра![]()
2000 евра цела година не се заштедуваат во таа скапана држава. Хахаха тоа е поскапо од Англија.
Скршна многу од темата, али нема везе. Иначе, зависи дали знаеш да штедеш или не .. Ако сакаш да пробаш се - нема да заштедеш ич, точно
Нај реално, филипинците живеат со 50еу месечно (платен стан и храна од фирмата) другото го праќат дома. Ако можат они, можеме и ние![]()
само чај и леб пијат и јадат?
Aко имаш алат две минути работаможам тоа сам дома да го средам или комплицирано?![]()
Кој сака нова кола ќе си плаќа. Стиснатиот плаќа трипатис60 е нов модел, ама како и да ако отидеш во овластен сервис(мида) ќе те одерат за било која банална работа зш се шупаци невидени