argenthessis
Highflyer
Топ 3 нормални коли според тебе до тие пари ? Не сум стрикно ограничен на SUV варијанта така да може да се предомислам
Покрај Шкода некоја, Пежо 308 ќе земеш со многу опрема за тие пари, гледај и Тојота корола.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топ 3 нормални коли според тебе до тие пари ? Не сум стрикно ограничен на SUV варијанта така да може да се предомислам
Тојота, Сеат, Шкода... доста добро количе за таа сума можеш да најдешДо 17к што би земале на ново кај нас, што вреди за парите ? Не сум некој голем познавач на автомобили но засега главен фаворит ми е Hyundai Kona 1.0
Гледам акциска цена имаат 16.990 евра, има шанси да добиеш пониска понуда и од акциската ако платиш во готово или тешко таа работа
До 17к што би земале на ново кај нас, што вреди за парите ? Не сум некој голем познавач на автомобили но засега главен фаворит ми е Hyundai Kona 1.0
Гледам акциска цена имаат 16.990 евра, има шанси да добиеш пониска понуда и од акциската ако платиш во готово или тешко таа работа
Decki dokolku nekoj e zapoznaen so 3.0tdi v6 272bhp motorite na audi posle 2016ta godina, me zanima mislenje dali se pogodeni. Gledam edno a6 od 2016 so oprema(360 kameri, samo parkiranje itn) sho tesko se naogja na polovno audi. Malku mi e nad planiran budzet ali bi go zel radi opremata, a i ima samo 80k kilometri realni.
1.6 e веќе 24к што е аут оф рејнџ за мене во моментов, што би предложил како алтернатива на Хјундаиво за тие пари ? Kia Sportage 1.6 можеби ?
Секој мотор над 210-220 коња на Ауди/Волксваген е Кватро/4 моушн, оти со толкава сила само на предн погон не е добро, превише ќе шлајфува колата и стават на сите погон на 4 тркала. Поточно на секој 3.0 дизел стават кватро освен на тај од 204 кс, ама и тај е повише со кватро. Така да тај мотор шо га бара секако е кватро, а и ретко некој да е упознаен толку со тај мотор е оти е доста нов и ретко кој возил таква кола од таа година.Јас би земал иако немам баш искуство за овој мотор гледај на ЈуТуб рецензери што кажува за овој мотор ,но V6 некако е скапо за одржавање и ако е Квадро земај ,а ако не е тогаш батали
Sent from my iPad using Tapatalk
Кои контрадикторности му ги кажа сеа. Па кватрото е уште поскапо за одржавањеЈас би земал иако немам баш искуство за овој мотор гледај на ЈуТуб рецензери што кажува за овој мотор ,но V6 некако е скапо за одржавање и ако е Квадро земај ,а ако не е тогаш батали
Odrzuvanje kaj mene e skapo i za 2l radi visokata cena za rabotna raka. Inace quattro e. Servisite proveriv i mala e razlikata, ali osiguranjeto e duplo povekje od ona sho plakjam sea poso u visoka kategorija e.Јас би земал иако немам баш искуство за овој мотор гледај на ЈуТуб рецензери што кажува за овој мотор ,но V6 некако е скапо за одржавање и ако е Квадро земај ,а ако не е тогаш батали
Pari ne e problem, ke mi pokacat plata za nova godinaКои контрадикторности му ги кажа сеа. Па кватрото е уште поскапо за одржавање![]()
Бидејќи сум тотален лаик за лимарија на коли колку би коштало стругање и фарба на преден браник и заден браник, пеглање на двете крила плус фарба отприлика?
100evra dvata branici sose farbanje i spric kit. Dvete krila 100 evra sose struzenje, peglanje i 50evra farbanje.Бидејќи сум тотален лаик за лимарија на коли колку би коштало стругање и фарба на преден браник и заден браник, пеглање на двете крила плус фарба отприлика?
Кoј фaрбa целa кoлa зa 500€ жити се?100evra dvata branici sose farbanje i spric kit. Dvete krila 100 evra sose struzenje, peglanje i 50evra farbanje.
Cela kola da ja farbas e 500evra struzenje do gol metal, apric kit, zastita i farba +lak.
Site.Кoј фaрбa целa кoлa зa 500€ жити се?
Ке пaдне дo метaл бoјaтa зa непунa гoдинa.
Оди пробај ги во Шкода, Скала и Kamiq бензинец ти се до таа сума, за некој денар плус ти влегува и октавиа.До 17к што би земале на ново кај нас, што вреди за парите ? Не сум некој голем познавач на автомобили но засега главен фаворит ми е Hyundai Kona 1.0