Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Преден браник за ford fusion 2004 препорака некоја продавница за автоделови, по огласи слабо има, држачот на едната страна е скршен
Зелениот картон се води на возилото, го вади сопственикот. Извади си и полномоштво. (Многу не го вадат, ама не е скапо)Za vadenje na zelen karton kako ide procedurata ako ne e na tvoe ime kolata, ( so treba da se naprave ) i dali go vadat za brzo vreme ili treba da cekas nekoj den?
Znaci prvo ke izvade zelen karton na taj so e voziloto,pa posle jas ke izvadam polnomosno, i btw na zelenio karton ke go pisuva imeto na sopstveniko na voziloto?Зелениот картон се води на возилото, го вади сопственикот. Извади си и полномоштво. (Многу не го вадат, ама не е скапо)
Двата документи се вадат за 20-тина минути.
Небитно кое прво ќе се извади, за полномоштво треба заедно да бидете (во исто време и двата документа може да ги извадиш). Околу 400 денари ти е. Можеш и меѓународна да си извадиш доколку немаш, иако ретко се случува да ти побараат, за 800 денари зошто да би ризикувал.Znaci prvo ke izvade zelen karton na taj so e voziloto,pa posle jas ke izvadam polnomosno, i btw na zelenio karton ke go pisuva imeto na sopstveniko na voziloto?
еднаш е веќе лепен браникот и се познава највеќе затоа сакам да видам за новМу фали ли парче?Ако не му фали тоа се крпи,или барај по отпад само држач,за кој кур ти е цел браник..
Вода влегла негде, и треба да ја просушиш. ако тоа не помога, водата највероватно направила негде штета(краток спој со прегорување на некој дел)[DOUBLEPOST=1478892592][/DOUBLEPOST]Во Кичево ќе ти најдам за 300 денари уметник кој мене ми направи, но тоа е ``малку`` забрането. По ништо не се препознава освен што нема рељефно изразување на бројкитеПред 3 дена кога почнаа дождовиве во Скопје, враќајки се од работа ја најдов колата отклучена со пуштени сите 6 трепкачи но светеа постојано без трепкање. Централното не ги заклучуваше вратите односно морав од внатре да затворам па шоферската врата рачно да ја отклучам и пак да ја заклучам само неа од надвор, пошто другите однадвор не ги затвораше. Претпоставувам дека е некој спој, колата ја имам една година и сега прв пат ми се случува. Некој да не имал слично искуство, да препорача мајстор во Скопје да види што е работава?
vednas prijavi vo policija, zasto 50 evra e kazna ako vozis takaДа не знае некој каде можам да направам нова регистарска табличка? Ми испаднала негде, и сега сум само со една таблица...
Единствено да ти го изработи некој во алатница[DOUBLEPOST=1478950200][/DOUBLEPOST]Ваквпо пемпере за сајлата за гас каде може да купам/направам од метал?
Два пати менувам сајла за гас во нецела година, двата пати се крши ова парче, барав по дуќаните и само со вакво ми нудеа некоја универзална (ја кратев, беше скоро двојно подолга) по 700ки.
Прегледај го приврзокот 159800
Вероватно друк лагерот е со лош квалитет, а тоа се распознава кога ќе ја ставиш колата во лер, тогаш треба да се слуша некое квичење или зуење како неподмачкан лагерsmenuvav lamela potiska i lager setot.E sea posle smenuvanjevo zabelezuvam nekako ko da ima nekoj cuden zvuk ko da kvici(ko gumi,ili mozebi lager...) MINIMALNO se slusha znaci samo ako mi e otvoreno pengereto i so najminimalno brcenje,bez turaza da stegam,epten treba da se fokusiras pa da go slusnis.Prasanjevo mi e, dali e mozno da e povrzano neshtovo so promenata na setot od pogore? Ne strikno dali se tie (mislam deka ne se) tuku nekoi delovi koi se vadat pri promenata na setot.