Совети околу мотоцикли

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Го изгубив клучот од моторот,резервата никаде го нема.Совет нешто..колку кошта нова брава..btw моторот е aprilia sr 50:tapp:

Ух... Потруди се да го пронајдиш клучот, нова брава којзнае колку е, но и којзнае колку ке ти земат за демонтажа/монтажа ако е возможна бидејки сите брави се правени без клуч да не се демонтираат.
Ако најдеш некој да ти се нафати да ја изваде можеш само клуч да изработиш кај некој асолен клучар.

Ух... Потруди се да го пронајдиш клучот, нова брава којзнае колку е, но и којзнае колку ке ти земат за демонтажа/монтажа ако е возможна бидејки сите брави се правени без клуч да не се демонтираат.
Ако најдеш некој да ти се нафати да ја изваде можеш само клуч да изработиш кај некој асолен клучар.
Абе го барав го нема никаде,утре пак ке го барам ако не го најдам јбг.А да го однесам во Скопје во Aprilia,сигурно ќе се нафатат?

Добро де, ако знае некој ке ти каже... Немора на сите теми за мотори да го пишуваш истото. А да си прашаш во Априлија, но за тоа спреми си еврони... и тоа троа повеќе.

Дали е точно дека четиритактен скутер не може да искачи горниште со двајца?

Па ако е 50cc ќе го искачи ама бавно. За поголема кубикажа не е проблем.

Дали е точно дека човек неможе да се искачи на водно со вреќа компири на грб?

Дај повеќе образложи кој мотор, колку кубици.... Инаку има скутер 600 кубици, тој може автомобил да влече по угорнина!

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
50 кубика , еве да го зееме кимкото на аксилион, би искачил ?

Би требало, освен ако нема некои екстремни услови (како кај мене :) улицата угорнина + е коцка не се вози веспа брзо + има дупки)... Инаку одприлика дво-тактните и 4 тактните 50 кубици мислам дека се тука некаде со моќноста по 1.5-2 KW.

Vo vlae ukradeni se 4 motora za 2 dena ....luge vrzuvajte so lanci ortomi opasna e rabotava ...

Мореееееее што е работава бе луѓе. Мене ауспух ми крадат, на некој мотор, абе да не може човек на раат да спие у пичку матер више. Ебате полицијата, треба да превземе нешто.
И како ги украле моторите во влае??

Јас имам мотор кинески Arora 150cc ако му стаам нов алспух ке иде ли повеќе?

Ми треба совет за веспа 150ccm КИНЕЗ:) на ново....што како да зимам, предлози од каде:) ќе може ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom