И шЧо бидна работава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иди препрочитај жити мене.А темата што е? или било што ќе ни текне само да ги има тие 4 бои..?
Иди препрочитај жити мене.
И види го мојот submit.
Псд-то го исклучивме од “игра“ пошто може кој член сака да го симне, смени тагот на потписот, и на друг форум да го репрезентира како негов.Едно прашање во врска со правилата, имено се работи за 11 и 12 правило. Не е доволно само псд фајл ?
Teмата е далеку од тапа, те цитирам тука за да не ја трупаме темата која е само за надпреварот.Комита Ултрас напиша:Тапа без идеја Модератор коа ќе даде некоја тема чоек да се крсти :icon_mrgr Човечво сам го правев само долниот дел малце е копиран од друго човече така да немам што да прикачам освен psd ако треба![]()
Јебига секој не му лежи секоја тема.Teмата е далеку од тапа, те цитирам тука за да не ја трупаме темата која е само за надпреварот.
Моментално активноста при пријавувањата и поред кенкањата е слаба.
Ако до петок не се зберат барем 10 пријави, SotW иде во вечните неостварени води.
едит: направив уште еден потпис (не го пријавувам за надпреварот) само колку да добиете идеја, пошо креативност НУЛА имате...ама една огромна гигантска налик на компир нула која ви ги засенува “квалитетите“
![]()
Не се слагам за лежењево и темиве.Јебига секој не му лежи секоја тема.Ќе видиме наредните натпревари (ако ги има) кога ќе има баш конкретна тема пр. визит карта да речеме. Затоа сите што кенкавте за Sotw пријавувајте се!
Фонтот и сликите користени, четките ако не те мрзи, шлакни ги у посебнка сликичка (не мора ко четки-фајл да ги постираш)Треба ли да постирам нешто освен фонтот,посебно за четки ме интересира.