Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://forum.kajgana.com/threads/sotw-Правила.52493/Дали има некоја зададена димензија на која треба да обрниме внимание?
Исак, зошто на ниедна креација немаш напишано Кајгана?
Исак, зошто на ниедна креација немаш напишано Кајгана?
Јас може техничкиот термин - фокал, не го знам али секогаш главниот елемент во креацијата ми бил чист и видлив.Другар исак кејтен ,да не останам должен ќе ти дадам одговор на поставеното прашање кое што го имаш поставено во овој пост а коешто нема врска со темава .
Фокал = Главен елемент во креацијата ,којашто за човечкото око треба да биде чист и видлив .
Секој што се занимава со дизајн и е поискусен кога треба да ти даде критика за направената креација ги гледа овие "Библиски Правила" и потоа ти дава совет на што треба да се коорегираш и да поправиш .
И како почетник би напредувал кога некој не би му дал критика за грешките или пак не му кажи на што треба да обрни повеќе внимание кога изработува нешто .
И не изигравам шериф .
100 Пати креацијата е подобра доколку ги следеш тие" Библиски Правила "по твое речено .
Доколку сакаш и доказ ќе ти пружам ќе ставеме твоја креација и моја на Gfxvoid или SigResource( Почетничка Креација во којашто се следени тие правила и ќе чекаме резултати . )
![]()
На првава имам
1/3 до сеа, третава ќе ја изменам, втората чорба, никој не му текна да ме пријави - ќе си се дисквалификував
Фала на забелешка, рестото, не тролајте/се правете шерифи.
Meне ми текна ама ајде вие на повисоките функции имате поголем к*р па викам ваљда не важат правилата за сите :S
Глупости.Meне ми текна ама ајде вие на повисоките функции имате поголем к*р па викам ваљда не важат правилата за сите :S
Whoim zikaGFX што не ви е јасно сеа па брборете без врска ?
Доколку е имало некој неправилности требало да пријавете за време на натпреварот а не да ќутете па сеа без врска само да дрдорете овде .