SOTW натпревар #4 [дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата Ivanovska
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што вака слаба заинтересираност за овој натпревар?

Јас тргнувам пак на одмор, се враќам на 31 август, па ако може еден од модераторите нека ги води натпреварите до тогаш. Благодарам. :)

Според мене темата е фејл. Таман мислев дека ќе ве згазам на овој SOTW не ми се погоди темата...ќе направам нешто само незнам колку добро ќе биде :confused:

Јас направив нешто на брзинка...околу 30 минути :cool: Не е нешто специјално ама ајде традиција, да се пријавам :D
ajganasot.jpg

П.С Се извинувам за пост под пост :cuc:

Едно нешто што ме нервира е тоа што секогаш имате изговор "набрзина". Не е поентава само да се пријавиш и тоа. Треба себеси да си дадеш предизвик да пробаш нешто убаво да направиш. Да научиш некои нови работи со тоа. И најважно да си задоволен од тоа што си направил.

Едно нешто што ме нервира е тоа што секогаш имате изговор "набрзина". Не е поентава само да се пријавиш и тоа. Треба себеси да си дадеш предизвик да пробаш нешто убаво да направиш. Да научиш некои нови работи со тоа. И најважно да си задоволен од тоа што си направил.
Па за мене 30 минути се навистина набрзина со оглед дека другите ми се правени по саат - саат ипол време патем не сум задоволен од креацијата...ако имам време ќе направам друга, ако немам ќе останам со таа. Не е до толку лоша ;)

Не знам дали намерно или ...но очигледно не ја сфаќаш поентава. Не е финтава дали за 5 мин или 2 саати ќе правиш нешто...

^ Се согласувам со мислењето на Инфекшн. Не е финтата дали ќе направиш за 5мин или за саат, финтата е како ќе изгледа после тоа. Јас повеќе од пол саат немам правено потпис. Не дека се нешто посебно, но тоа е. Имам правено потпис за 5мин, со кој сум победил на натпревар, а имам правено и пол саат, па на ништо не личел, и дали 1 глас сум добил :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom