SOTW Натпревар #10 [Дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата Towelie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не треба да го едитира модераторот, треба сам да знајш. Значи ако знаеш што значи SOTW ќе знаеш и до кога треба да биди датумо на пријавување и на гласање. Еве јас ќе ти кажам, SOTW = Signature of the Weak, што значи до Сабота вечер 23:59 пријавување.Гласање цела Недела и еве пошо закасни малце со темава, тогаш нека биди гласањето и Понеделник. Значи Недела од 00:00 до Понеделник 23:59.
Поздрав и среќно до сите учесници !

Пред некое време имаше ликови од игри...или игри така нешто. Кој и да е победникот на наредната надела да се обиде со некоја поразлична тема...не е интересно се исти теми.

Пред некое време имаше ликови од игри...или игри така нешто. Кој и да е победникот на наредната надела да се обиде со некоја поразлична тема...не е интересно се исти теми.
сеа демек карактери од игри. Остај нека заврши вака сеа чим почна.

Значи ако знаеш што значи SOTW ќе знаеш и до кога треба да биди датумо на пријавување и на гласање. Еве јас ќе ти кажам, SOTW = Signature of the Weak
Поздрав и среќно до сите учесници !

Една мала исправка брат се пишува

Signature of the WEEK (a Weak значи слаб)

Он:
До крајниот рок и јас ке склопам нешто во фш одамна го немам отворено и не би било лошо да склопам нешо да не испозабраам све живо и диво :D
FatalCore ( Интересна креација но недостаток на ефекти на позадината и добар RenderPlacement :/ за сеа најдобар според мене )

Сакате SOTW а не си ги бркате темите.
Отворена е темата за гласање.
Еве како ќе изгледаше мојот потпис да стигнев на време :D
EUO29.png

Сакате SOTW а не си ги бркате темите.
Отворена е темата за гласање.
Многу мразам кога некој се пријавува тука само за да ПОБЕДИ. Нели немаше рекламирање на потписи. Абе нека се пријавува за кеф, а не да победи некој ради тоа што нашол 6 души да му гласаат ...педерски пообеди има. Искрено затоа се откажуваат многу души во овие правци. И најлошата може да победи само ако имаш 1000 души да гласаат за тебе,а нормално тие без разлика која е поуба, ќе гласаат за тој што му е пријател. :) Е затоа се помалце и помалце пријавувања има, и пропаѓа SOTW Овде.

Многу мразам кога некој се пријавува тука само за да ПОБЕДИ. Нели немаше рекламирање на потписи. Абе нека се пријавува за кеф, а не да победи некој ради тоа што нашол 6 души да му гласаат ...педерски пообеди има. Искрено затоа се откажуваат многу души во овие правци. И најлошата може да победи само ако имаш 1000 души да гласаат за тебе,а нормално тие без разлика која е поуба, ќе гласаат за тој што му е пријател. :) Е затоа се помалце и помалце пријавувања има, и пропаѓа SOTW Овде.
Тоа е тоа, ја си напраив потпис од онака, не го ни пријавив :D

Уште подобро, затоа се откажуваат...јасно ти е тоа тебе се надевам. Наместо да се игра 4FUN Како што е ...тие ...ај нема везе :)

И што ќе добијат доколку добијат победа ? Знаењето јас пак ќе си го имам а они арчеле време на барање гласови пф место да разгледаат некој тут ,да се подобрат . . безврска али јас не гледам на победа тука го правам ова за забава и релаксација и секако арчење на слободното време :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom