SOTW натпревар #1 [дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата Ivanovska
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали одкако ќе се пријавиш ...може да се направи апдејт ? пр денес ставам нешто друг..а утре сакам да сменам тоа може? :D

summeri.png

Франки прочитај правила. :D

Навистина сте невозможни. Или од инат не се пријавувате, или сте слепи или форумов нема ни 10 дизајнери! Што, треба да го викнам цело мсн на форумот само затоа што сум организатор? Е, што е до мене слободно нека нема сотв, ете ќе почекаме уште еден ден, ќе се потрудам некако само финтата е што само јас се трудам!

eXample нели ќе се пријавеше? Ни е од eXample во пријавување. Ај бе нема везе.

Можеби не е дека нема дизајнери, но пред се лето е. Секој дизајнер гледа да заработи нешто поготово фриленсерот преку лето кога има одмори и триста чуда. Но ова е најуспешен сотв од сите 3 до сега, дури 5 пријавени има што е доволно за почеток. Јас би се пријавил ти реков и тебе но на одмор сум и дефинитивно немам добри ресурси и имам само фотошоп што неможам никакви рендери или нешто 3д да вметнам. Доколку успее наредниот сотв се пријавувам.

Овој ќе се одржи и ќе има и уште еден, па ќе видиме што ќе се одлучи за понатаму.

Момци и девојки, уште денес имате можност да се пријавувате и темата се затвара во 00:00 и се отвара нова за гласање. ;)

Ти ќе отвориш или јас да ја отворам и таа?

Па ти почна..ти заврши...после ако треба нешто да се среди ќе средат тие :)

Шо бидна со гласањето?Отворете веќе нема кој да се пријавува. :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom