SOTW #2 - Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересна тема...ама не ми е баш од рака сепак ќе пробам да средам непто ;)

До крајниот рок ќе имате нешто и од мене и некако слабо пријавени тие што работат со дизајн не е лошо дури ни модераторите да прават креации за натпреварите доколку не сакате овој проект да падне .

До крајниот рок ќе имате нешто и од мене и некако слабо пријавени тие што работат со дизајн не е лошо дури ни модераторите да прават креации за натпреварите доколку не сакате овој проект да падне .

Едниот мод е на одмор, а јас не сум дизајнер и слабо го работам GIMP-от, ама можно е да склопам нешто до Петок. :)

typogr1311769244.jpg

Еве нешто од мене :)
п.с мора ли да се остави псд фајл и каде?

^ PSD не треба, освен ако модераторот/организаторот побара.

ОК, бидејки ако за секој SOTW треба да да прикачуваме и .psd фајл ќе стане жива нервоза :S

Се извинувам за мислење под мислење патем Грејвдигер. Можеш да го избришеш мислењето со мојата креација во темата за пријавување...бидејќи ми е утната темата на креацијата :S Ај ве молам :cuc:

Ако имаш нова постави ја овде за да ја заменам, ако не пријавата не се бриши. Типографски ти е.

Незнам типографија ова ми е прва креациија можеби сум ја утнал :D и да ви кажам дека нема да можам да гласам нема да бидам дома тие денови :S . .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom