SonyEricsson P990i

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Hehehe jas taka so update go jadev so W800kata stara... Fastport connector-ot mi bese IZEDEN od koristenje hahahah i ko po obicaj si go rckam telefonot koa iskoci R1DB001 firmware da go probam go zaebav :D haha... Tuka koa ke prekines update zavisi so imas zaebano. Ako si prekinal na MAIN ili FS, ke prais flash ponovo so nekoj krakuvam program i gotovo :D. Ali ako zeznaes GDFS ili EROM... e togas.... :D
тогаш ќе се обратиш кај мене.:pos2:

Pa i kaj mene moze ako saka nekoj ahahahaha... se salam, ne sum jas ovlasten servis ipak :D
па ни јас не сум овластен сервис, а и така овластениот сервис нема да сака да им помогне :) - од искуство :)

кхм...
Размислував да го купам телефонов, па со ова што го прочитав најдобро ќе биде и да го направам тоа, а не да се мачам со мојот интернет на "прекрасниот" Samsung, по што имам и WLAN во Гевгелија.

Инаку имав и можност да го имам в рака, и многу попријатно е пишувањето на тестатурата, од онаа кај P910. А бидејќи го разгледував на сред час, професорот помисли дека го следам него и пишувам :pos2:

кхм...
Размислував да го купам телефонов, па со ова што го прочитав најдобро ќе биде и да го направам тоа, а не да се мачам со мојот интернет на "прекрасниот" Samsung, по што имам и WLAN во Гевгелија.

Инаку имав и можност да го имам в рака, и многу попријатно е пишувањето на тестатурата, од онаа кај P910. А бидејќи го разгледував на сред час, професорот помисли дека го следам него и пишувам :pos2:
Не размислувај воопшто, купи го слободно, ти кажувам бидејќи сум го имал. За тие пари не наоѓаш подобар телефон, ѕвер. Внимавај само да не е од малезиските. Првиот кога го зедов беше од тие, се ресетираше често, а не ми помогна ни апдејт на фирмверот. Среќа го шитнав додека беше користен само недела дена, изгубив на него само 35 евра, и после си купив друг ист од Т-Мобиле. Ептен се погоди, 3 месеци го користев, ниту еднаш се немаше рестартирано или закочено.

Ushte eden prilichno zadovolen korisnik na P990i ovde. Go imam vekje pola godina i sea ne deka nema zabeleshki za telefonot, gi iam milion...arno ama iam ushte tolku pofalbi za nego, mozda i 2-3 poise ;-) Kako i da e, voo pshto ne zzalam sto me chineshe celo bogatstvo koga go kupiv :-)

P.S. - vo nekoja prethodna tema podetalno imam objasneto shto i kako mi se dopagja/ne mi se dopagja kaj telefonov

Pozdrav,

Aleksandar

И ја немам никаква замерка за телефонов, само пофалби !!! Уствари иам ама не е упатена кон телефонот, туку кон глупавите uiq3 symbian игри и апликации, или едвај се наогаат или коа ке ги најдеш-крак или киген за нив само преку уставен :)
Така да кој може нека помага, нека прака линкови итн...

Зато брате ќе си го купиш и немат да се замараш со такви нелегални работи А ако немојш да најш крак ова она тогаш нетребит да се жалиш.

Луѓе за 16000 денари нема подобар телефон.Признавам...иако сум голем љубител на нокиа.Ама мобилниот со ови карактеристики за 16000 не да вреди...Бомба е мобилниов

во постпејд е 16.000?

знам татко ми пред неколку дена го зема,ама пошто веке имаше пост-пејд договор,го зема P990i на припејд и плати добри 19-20.000 (ама си вреди телефонот,стварно е ѕверче)

во постпејд е 16.000?

знам татко ми пред неколку дена го зема,ама пошто веке имаше пост-пејд договор,го зема P990i на припејд и плати добри 19-20.000 (ама си вреди телефонот,стварно е ѕверче)
Само што 250-260 евра е нов во мобилара.:smir: освен ако не паднала уште цената

да,пост пејд

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom