Што би можело да значи, ја сонував девојка ми со нејзиниот бивш дечко, гушнати заедно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И на мене некогаш ми се случува да сонувам,а да не памтам подоцна што сум сонувала,кај некого е тоа почесто,кај друг е поретко,тоа си е нормална работа бидејќи тоа си е индивидуално кај секого е различно и затоа не треба воопшто да се грижиш поради тоа,бидејќи некои сонови знаат да бидат толку многу страшни и непријатни што е подобро да не им се воопшто ни сеќабаме подоцна!Често ми се случива да сонувам а да не памтам што сум сонувал![]()

posle odreden period na tegobi, mislam, ne sum siguren,ama ovami ukazuva deka povtorno ke bidete zaedno..a ti najdobro znaes dali sum vo pravo ili ne, ako sega ne znaes, idninata ke ti odogvori ...Синојка сонував многу измешани работи....сонував како сум во близина на некоја црква, како таму е и мојот бивш дечко но немаме некој меѓусебен контакт. Одеднаш се наоѓаме јас и он во црквата, и гледам како во едниот кјош од црквата има многу гробови но само земјата и крст на гробовите, без споменик и како 2-3 луѓе ги вадат сите крстови еден по еден и ги оставаат на еден куп за одпосле да пуштеле вода и да го преплавеле тој дел, како тоа да било обичај за задушница. Се сеќавам само дека бившиов мој се обидува да се смири со мене, и како јас малце му укажувам дека сум му лута. Одеднаш се гледам јас со него гушната во ливадата позади црквата,сме се смириле, и како одеднаш пука зидот од црквата што граници со ливадата каде што стоиме гушнати и од таму надоаѓа силен бран на вода која не носи мене и него. Водата е многу брза и разбранета и ги преплавува сите. Но во секој случај ние остануваме живи иако ми требаше малку време додека да го најдам него зошто водата не имаше разделено на различни страни и мислам дека немаше жртви.
Што би можело ова да значи?![]()
Дај Боже.........хехех....фала ти за толкувањетоposle odreden period na tegobi, mislam, ne sum siguren,ama ovami ukazuva deka povtorno ke bidete zaedno..a ti najdobro znaes dali sum vo pravo ili ne, ako sega ne znaes, idninata ke ti odogvori ...

Дека многу гледаш турски серии пред спиење.Епа вака сонував како ссме на автопат јас и мојот дечкото и двајцата голи тој замина од спротивната страна на улицата имаше карпа и легна на неа и се покри со бел чаршав а јас стоев на улица наиде една црвена кокола а јас се покрив со крпа застанаа 3мажи и трчаа по мене и јас бегав на кај дечкото го разбудував тие дојдоја тука едниот црно мурест со брада изваде пиштол и нишанеше... што би можело да значи сонов?
(иначе долго време се немам видено со девојкава па за да си помислам дека е потсвесно судејки според некој наш разговор).