Го гледав сонцето веднаш после изгревање и до него имаше
виножито.
Знам дека е убаво ама не знам што е.
виножито.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na dobar pat si Bratko...ja gledas celta i go gledas i patot , znaci deka po nego cekoris...sonceto go pretstavuva Bog vo fizickiot univerzum , vinozitoto e patot do sonceto ili do Boga , a kako ili zosto ostavam na Tebe da razberes...pozdrav!Го гледав сонцето веднаш после изгревање и до него имаше
виножито.
brzo se vadis od sopstvenite greski ,i ja izbegnuvas kaznata... ama vnimavaj da ne se srusi zgradata vistinski vrz tebe , toa bi bilo da trebas da platis za svoite greski, vnimavaj na svoite postapkiБегав со Ферари од џандари што би било тоа ?
Исто така послем тоа друг сон зграда се руши врз мене што би било па тоа ?
...ne se plasi za avtomobilot, ne e toa...ama vnimavaj da ne pomagas na pogresni lugje i za pogresni raboti , vnimavaj da ne te iskoristuvaat, zatoa sto moze da ispadnes ti kriv ili da nastradas(da imas los period vo zivotot)...Сонував како синока сум пренесувал непожелна личност со мојот автомобил,сум успеал во тоа,но потоа едноставно морало трористите да ми го уништат автомобилот.Сум го оставил паркиран покрај пат,и гледам како со минофрлач од далеку ми го уништуваат автомобилот.Се разбудив преплашен оти си го сакам многу автомобилот.Какво значење може да има овој сон??
Te boleshe li ugrizotАбе шо означува да те касне куче во сон?