Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
јас сонував крв, и како се расправам со дечкото на телефон....некој да не знае можеби што значи ова?

А што значи да сонуваш како си во црква?
Немаше многу луѓе во црквава само неколку и имаше неколку икони а ја одев и ги гледав сите само незнам на кои светци беа.

А што значи да сонуваш како си во црква?
Немаше многу луѓе во црквава само неколку и имаше неколку икони а ја одев и ги гледав сите само незнам на кои светци беа.

црква
зборуваат за тебе, ако видиш црква - твојот живот ќе биде ус-пешен, ако влегуваш во црква -моли се за твоето здравје да биде добро

икона
радост, ако местиш икони, ќе те чека отворен пат за се што помислиш во твојот живот, ако симнуваш икони, голема тага, смрт, икони во црква, берикет, добивка.

:helou:

Што значи да сонувам дека сум се преселила и како живеам сама?:pipi:

Исто така,,што значи да сонувам дека сум ја претепала поранешната најдобра другарка:pos2::pos2:,,знам дека е смешно ама вистина така сонував,,и уживав..Не дека сум насилна по природа,,ама тоа сепак беше сон....Знае некој да ми каже?????????:smir:

Скоро секоја вечер сонувам плажа. Ама во ноќе се капам, некогаш со другари, некогаш сам. Битно навечер се капам. Што може да значи тоа?
Ениван?:nesum:

јас сонував како во автобус се караат дечко и девојка и после дечкото си ја убива девојката пред сите
и како после шетал наоколу со пиштол и јас сум се криела од него и он ме видел и се разбудив после:nesum:

Сум сонувал такви сонови, али ја не сум паѓал од тераса или од зграда туку од карпи.... и паѓам паѓам и пред да паднам на земјата се разбудувам и се потресувам во креветот исто као да сум паднал... :lol:

Само не е исто тоа што во сонот кога ќе паднам доле ќечап ќе се напраам, а во кревет ништо не ми биднало... мек душек :lol:

za vakvite sonista imam slusnato deka ako go "VIDIS" i momentot koga si padnal na zemja mozes da umres od stresot so bi go doziveal...e aj sega sonvaj ako si maz..a inaku pred da go slusnam ova sum sonvala takvi paganja ama posle toa ne se sekjavam..

sto znaci da sonuvas kada polna so topla voda?taman vodata sakase da istece od kadata jas se razbudiv?

Дане знае некој што значи да сонувам дека си го заборавам роденденот?
Сонов ме прати константно со години, ко кошмар ми е.

Е абе сонував како некоја бушалка ми ги прави лом забите, арно ама после ништо не им беше на забите туку бушалката беше расипана шо е тоа бе? Знае некој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom