Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
neno_te напиша:се ежааааааааааааам од вакви работи... прекинитеееееееееееее
Страв дека нема да поминеш одлична. Понекогаш цигарата е само цигара.M@wEcK0 напиша:Денес на два пати сањав како класната ми вика дека нема да поминам одлична...што е ова?!:nesum:
Дека толку ти тежи тоа што има некој што те мрази па сакаш едноставно, наеднаш од нигде, да се смириш со таа особа и да бидеш кјут и попјулар.Еееј јас сонувах сношти оти сум се смирила со една момичка шо ного ме мразе... Шо би можело тава да значе?
G@rfielD напиша:Сонував бледа жена во голем фустан со мноогу долга коса. Што значи?
Лејди Сатори напиша:Твити, ај нид хелп...:smir:
Сонов ми е многу многу важен...
Дејствијата се одвиваат наизменично...
Прво се наоѓам во гимназија со сите мои пријатели, со дечкото и исто како да одиме на школо сите чекаат по училниците, седат на скалите, одат на часеви...
Јас седам со еден пријател на дечко ми на скалите и се зезаме нешто, се буткаме и јас го залапав типот...:kesa:
И како се сепнувам и му викам, извини, а он ми вика е сега да те фрлам од тука надоле(од скалите) и фаќа ме залапува и он и толку ги снемува сите други луѓе и остануваме само јас и он.
Наеднаш се префрла дејството и повторно сите луѓе кои ги познавам се во на баба куќата зошто братучетка ми треба да се мажи...
И во средина на двор стоиме јас и он (другарот на дечко ми) и се гушкаме и јас му викам, не ме интересира никој јас тебе не те пуштам и иде дечко ми и за да праша што е работава, што се дешава...
И он му вика, како се деси, не беше планирано...
Дечко ми си оди, иде една типка и го носи типот со кој јас сум во сонов и јас се шетам низ куќава, ја среќавам професорката по хемија си правам со неа муабет и наеднаш ми текнува нешто и фаќам трчам надвор од куќава по патот...
Трчам, трчам и ми текнува дека сум го оставила него и кога се враќам назад по него...веќе нема никој во куќата...
И него го нема...
И кога се разбудив го чувствував него како ме гушка и бев цела наежена...:nesum: