Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
neno_te напиша:
се ежааааааааааааам од вакви работи... прекинитеееееееееееее

Inace temava e za toa otvorena a ako se ezis samo skokni ja i ne vleguvaj :):):)....

Tweety znam te macam ama vo posledno mn sonuvam...posto sum mn daleku od site drugarki vcera gi sonuvav po vtor pat od ko se oddeliv od niv i toa bese noke bevme sednati na edna masa ama na sred ulica vo nasiot grad, tamu nema ni kafici ni niso, toa e mala ulicka ama nie bevme bas tuka na masa. I naednas go navednav nadolu pogledot i vidov deka site se so patiki a jas bev bosa so jadranki na noze...i samo sum ja prasala na drugarka mi dali ima kola, i taa mi rece deka e so kola dojdena i ja samo sum rekla odam do doma se vrakam odma...i sum izbegala i trcajki non stop gi gledav jadrankte koi bea i iskinati...tie vikaa po mene ama ja ne se vrativ :))). Aj pls so e ova i fala mn za site prethodni tolkuvanja

Cao Cao

Денес на два пати сањав како класната ми вика дека нема да поминам одлична...што е ова?!:nesum:

Еееј јас сонувах сношти оти сум се смирила со една момичка шо ного ме мразе... Шо би можело тава да значе?

M@wEcK0 напиша:
Денес на два пати сањав како класната ми вика дека нема да поминам одлична...што е ова?!:nesum:
Страв дека нема да поминеш одлична. Понекогаш цигарата е само цигара. :toe:
Еееј јас сонувах сношти оти сум се смирила со една момичка шо ного ме мразе... Шо би можело тава да значе?
Дека толку ти тежи тоа што има некој што те мрази па сакаш едноставно, наеднаш од нигде, да се смириш со таа особа и да бидеш кјут и попјулар. :vozbud:

Сум сањал кошмар и тоа 2 пати у 1 вечер. :)
У првиот дел сум бегал сум бегал пошо сакал некој да ме убие, па сум се пикнал у некоја зграда у некој лифт па влагам у лифтот терам на горе и одеднаш некои гасови се пуштиле у лифтот но не ми претставувале проблем...
(втор дел) ...и стигам на последен кат и таму уште луѓе некои од нив добри муабетливи, а некои се обидуваат да ми украдат нешто, да ме искршат и сл.
И едно време од сите тие добри муабетливи луѓе стануваат досадни и со намера и тие да ми украдат нешто, да ме удрат и сл. Почнувам на никој да не верувам и глеам начин да избегам од таму... и се разбудив...

Уху...што не сум сонувалл вечерва...не знам од каде да почнам...

Било зимно време...на полноќ ми текнало со четири-циклот (што неам такво нешто) да одам на Пелистер.Другарите ми викале да не одам, оти се гледало дека планината „се намуртила” односно ќе врни снег или дожд (не знам како можи дожд во зимно време). Е сега, кога сум стигнал до подножјето...иако ведра вечер ...месечината многу осветлуваше...врвовите на планината се затемнаа и падна гром...многу силен...ми збрмчи во уши. Btw, во последно МНОГУ сонувам громови како паѓаат покрај мене...звукот дури во сонот ме зашеметува...и секогаш после тоа некои заебани работи ми се дешаваат...во реалноста т.е
Ама овој пат еднаш падна гром и избегав (btw, неам страв од громови, баш напротив). Кога избегав,врнеше многу ...не знам дали дожд или снег и стигнав скоро до градот, кога застанав како пред еден ров и во ровот имаше девојче така со црна коса до раменици со шишки и нешто се криела ама како да правела некои ритуали...носеше на неа само едно волнено панчо и јас па сакав да ја уплашам :) бидејки не ме сети дека сум таму. Ама излезе од тој ровот како веќе пред тоа ме забележа и ме очекуваше да одиме на едно место.
И на четирициклот (quad-bike) отидовме до една куќа. Сето ова се случува во релативна близина на подножјето на Пелистер (таму од кај што бегав поради претходно паднатиот гром). Пред куќата имаше едно куче кое некако успеваше да збора ама не како човек туку онака со квичење и изгледаше како да има научено некои фрази на англиски, ама отпосле сфатив дека има логика и размислува и се труди да ми кажи нешто, во смисла бегај од тука, нечини да си тука. И тогаш се појавија маж и жена и ме викаа во куќата, но не сакав да влезам.

Мислам после ова заминав од местото, ама ме разбудија...

Што толкување ќе има овој сон јас не знам :)

Сега го сонував ова пред 5 мин...

Дека кај мене пред зграда стоел еден мој професор со гитара и со некоја друга жена постара, не ја познавам, и си дрнкал на гитарата и јас се симнувам доле пред зграда и го барам братучед ми (помал е од мене едно 4 години) и професорот ми вика си отиде.
Кога иде едно девојче, учеше со мене и ми вика за резултатите од Словенија (бев на тестирање) кога ќе дојдат треба мн. цедија да имаш изрежено...
:nesum:

G@rfielD напиша:
Сонував бледа жена во голем фустан со мноогу долга коса. Што значи?

Ti se javuvat novi grizi.Koi mozebi ke go narusat i tvoeto zdravje.Bidi povnimatelen.

*angelce*
Ova bas i ne epovolen period za tebe.Vnimavaj na kacgi,i pazi na svoite zborivi oti ke dojde vreme koga istite ke treba sama da si gi goltnes.

vodkamixx
Razmisli za tvoite postapki.I zapomni ne si sekogas ti vo pravo.Ne e tolku tesko da si ja priznaes greskata i ti da se izvinis,samo treba da se potrudis.

Volkswagen

Ke imas nedorazbiranje vo domot ili so sakanta licnost.Ne izbuvnuvaj,ke najdete nekoj kompromis.Odreden period ke bides vo edna neizvesna situacija od koja ke brzas da izlezes.Ke ti treba pomos,sam covek za nsito ne e.Ne bidi gord i dozovli im na onie koi te sakaat da ti pomognat.Dve glavi se pomudri od edna.

Лејди Сатори
Milo sonot ti e sonuvan densko vreme,vakvite sonovi ne se vazat.:smir:

Твити, ај нид хелп...:smir:
Сонов ми е многу многу важен...

Дејствијата се одвиваат наизменично...
Прво се наоѓам во гимназија со сите мои пријатели, со дечкото и исто како да одиме на школо сите чекаат по училниците, седат на скалите, одат на часеви...
Јас седам со еден пријател на дечко ми на скалите и се зезаме нешто, се буткаме и јас го залапав типот...:kesa:
И како се сепнувам и му викам, извини, а он ми вика е сега да те фрлам од тука надоле(од скалите) и фаќа ме залапува и он и толку ги снемува сите други луѓе и остануваме само јас и он.
Наеднаш се префрла дејството и повторно сите луѓе кои ги познавам се во на баба куќата зошто братучетка ми треба да се мажи...
И во средина на двор стоиме јас и он (другарот на дечко ми) и се гушкаме и јас му викам, не ме интересира никој јас тебе не те пуштам и иде дечко ми и за да праша што е работава, што се дешава...
И он му вика, како се деси, не беше планирано...
Дечко ми си оди, иде една типка и го носи типот со кој јас сум во сонов и јас се шетам низ куќава, ја среќавам професорката по хемија си правам со неа муабет и наеднаш ми текнува нешто и фаќам трчам надвор од куќава по патот...
Трчам, трчам и ми текнува дека сум го оставила него и кога се враќам назад по него...веќе нема никој во куќата...:(:(:(
И него го нема...:(

И кога се разбудив го чувствував него како ме гушка и бев цела наежена...:nesum:

Лејди Сатори напиша:
Твити, ај нид хелп...:smir:
Сонов ми е многу многу важен...

Дејствијата се одвиваат наизменично...
Прво се наоѓам во гимназија со сите мои пријатели, со дечкото и исто како да одиме на школо сите чекаат по училниците, седат на скалите, одат на часеви...
Јас седам со еден пријател на дечко ми на скалите и се зезаме нешто, се буткаме и јас го залапав типот...:kesa:
И како се сепнувам и му викам, извини, а он ми вика е сега да те фрлам од тука надоле(од скалите) и фаќа ме залапува и он и толку ги снемува сите други луѓе и остануваме само јас и он.
Наеднаш се префрла дејството и повторно сите луѓе кои ги познавам се во на баба куќата зошто братучетка ми треба да се мажи...
И во средина на двор стоиме јас и он (другарот на дечко ми) и се гушкаме и јас му викам, не ме интересира никој јас тебе не те пуштам и иде дечко ми и за да праша што е работава, што се дешава...
И он му вика, како се деси, не беше планирано...
Дечко ми си оди, иде една типка и го носи типот со кој јас сум во сонов и јас се шетам низ куќава, ја среќавам професорката по хемија си правам со неа муабет и наеднаш ми текнува нешто и фаќам трчам надвор од куќава по патот...
Трчам, трчам и ми текнува дека сум го оставила него и кога се враќам назад по него...веќе нема никој во куќата...:(:(:(
И него го нема...:(

И кога се разбудив го чувствував него како ме гушка и бев цела наежена...:nesum:

Dejstvoto na sonot se odviva na dve mesta.
Draga moja, se naogas pred golema odluka,pretpostavuvam deka se raboti za ljubovna odluka.Delumno ja imas doneseno odlikata,no ne si sigurna,te kocat mnogu nebitni faktori, na koi ti im predavas golema vaznost.
Verojatno poradi toa vo posledno vreme imas problemi.Raseana si i ne mozes da se skoncentriras na nisto.
Nesto te koci.Mi deluvas kako tip na devojka za koja ne postojat granici.No taa devojka ja potisnuvas vo sebe.Mozebi e vreme povtorno da ja pobaras.

mnogu retko sonuvam ama toa sto ke go sonam uste utre denta mi se ostvaruva i aj sea?

Што значи да сонуваш како непозната жена се пораѓа пред тебе, и тоа на асфалт, на празна улица, а јас не знам како да и помогнам? :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom