Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
^Cutie^ напиша:
Сонував дека многу сум плачела, ама претерано многу..Дури не сум можела воздух да земам, абе такво плачење до сега не знам...И на никој не сум кажувала зошто плачам, само сум плачела и сум ќутела...И веќе сите биле загрижени за мене, посебно мајка ми..Може ли некој да ми каже што значи ова??
А моево????:vozbud:

Delux напиша:
Сонував како на планина качуваќи се нагоре,по патот имаше борови дрва и до секое дрво имаше свеќа,која што ја палев се до последното дрво,а при тоа не дозволуваќи никоја свеќа да се изгасне позади мене...

Radost.Unapreduvanje.Ke se iskacis na povisoko skalilo vo tvojot zivot.
Uporen si i strpliv zatoa i ke uspees.

Drugite sonovi utre,ako dotogas ne se najde nekoj sto ke gi protolkuva.:smir:

TWEETY*** напиша:
Radost.Unapreduvanje.Ke se iskacis na povisoko skalilo vo tvojot zivot.
Uporen si i strpliv zatoa i ke uspees.

Drugite sonovi utre,ako dotogas ne se najde nekoj sto ke gi protolkuva.:smir:
Ајде ќе почекам до утре...Ама немој да ме заборавиш, страв ми е од овој сон....

pearl напиша:
Значи веруваш во сонови.
Си сонувал дека си сонувал, дупло си сонувал, значи дупло поише веруваш.
Зар сеуште ќе се сомневаш? :baeh:

Сонот не е јаве, значи не верувам во сонови.

pearl напиша:
Многу слаток сон, ех како си ме расположила. :)
Сакаш да му пристапиш, да му кажеш нешто, ама страв ти е да не падне некоја "зелена", оттаму и мастиката ти е зелена во сонот. И наместо да проговориш, ти ја полниш устата со мастики, колку да имаш нешто да ти го врти јазикот. Не се плаши, застани, размисли, преџвакај, голтни (или плукни ја мастиката) и проговори, кажи си тоа што си сакаш. И не заборавај да ти се вцрвенат обравчињата, така секогаш послатко изгледаме. :)
Со среќа. :smir:

Фала многу!:smir: :smir: :smir:

Еј добро може ли бе некој да ми каже што значи мојот сон!??!!?Па веќе 2дена прашувам, мислам дека не е фер :(:(:(:(

Многу често сонувам како паѓам , или јас сум на врв од некое високо место и намерно како нешто да ме турка скокам .. и пред да паднам се будам .. а сега тоа го сонувам скоро преку еден ден , тие денови што не сонувам како паѓам или скокам сонувам дека гледам личности што не сум ги видел многу од порано .. ај што се дешава со мене ако мозже да ми протолкувате !? : ))) благодарам однапред !

Сонував дека сум сретнала еден дечко,со кого сум излегла една вечер (типот воопшто не е по мој вкус),и сум решила да се омажам за него,само за една вечер.Но работава е имам долга врска и како ќе му кажам на човекот кој го сакам дека ќе се мажам за друг.И кажав на мајка ми и она веќе организирала веридба,на која беа сите роднини,но на една маса седеа роми.Јас кога видов дека ми прават веридба,се пренервирав,бидејќи несакав со типот да останам и и се дерев на мајка ми во сон зошто го организирала тоа,а она сурово ми одговори во стил,веќе кажав на сите нема враќање назад.Почнав да плачам,мислам дека најнервозна во сон сум била досега и плачејќи се разбудив.Немаше фустан бел,немаше ништо,само луѓе,маси поставени и грдиов до мене ме гушка,а јас се дерам како лудача.

Уште неможам да се смирам,што значи ова?

Сонував како навечер едно 3-4 другарки бевме позади една зграда(поточно кај зградата на баба ми) и насекаде имаше дрва
подрасната трева се несредено..и само летеле ноќни птици некои-був ,орли итн.. и
сите успеале да побегнат а само јас останав таму и како една птица
-був доаѓа накај мене и почнува као да ме грицка со тие крилја да ме удара ..:nesum:
знае некој што отприлика значи :smir:

сонував како во мојата соба влегле жаби.Видов една мала како скока и една огромна жаба како стои на кревет јас многу сум се исплашила и почнав да плачам а во собата имаше и мои другарки кои ми викале да не се плашам.Некако излегов од собата малата жаба избегала од одтворениот прозор во собата, а јас сум отишла кај мајка ми многу сум плачела и многу ми било страв сум рекла дека повеќе нема шанса да одам во таа соба да спијам т.е. во мојта соба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom