Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...odi i razgovaraj...so nea..ti treba fizicki kontakt,razgovor, za da znaes sto ponatamu , ili e samo toa , ako ima uste ke znaes otkako ke razgovaras so nea...potsvesta te upatuva na toa ..Mene ne mi kazavte zosto edno isto sonvam 10 godinii sabajle ko stanav istoto .. so e ova ne razbiram
nema lek
![]()
Toa odvaj na son .. inache vo zivo nema sansi ama ova mi e ''mana'' od detstvoto nema lek...odi i razgovaraj...so nea..ti treba fizicki kontakt,razgovor, za da znaes sto ponatamu , ili e samo toa , ako ima uste ke znaes otkako ke razgovaras so nea...potsvesta te upatuva na toa ..
tashko , toa ti e ocigledno blokada koja ke ti preci vo zivotot i treba da ja otstranis...tuka nikoj ne moze da ti pomogne i da ti ja zavrsi rabotata , moras sam...ne rekov deka ke se stvori kojznae sto ili kakva vrska ili kontakt , mozebi i edno zdravo kako si ...me poznavas li...od tamu i tamu....milo mi e ...dogledanje... ke zavrsi rabota , ti zboruvam da si pomognes samiot na sebe , inace ako porakata ne prestanala so godini , znaci e bitna , so toa ke stanes podobar i posilen , nemas sto da izgubis...ama ako tebe vaka ti e dobro i cel zivot posle da se prasuvas , a sto ke bese ako poslusav(sebe si , svojot son ...ne mene) ...nikogas nema da doznaes, ako vaka ti e dobro togas uzivaj ...pozdrav!Toa odvaj na son .. inache vo zivo nema sansi ama ova mi e ''mana'' od detstvoto nema lek
se cudam dali samo mene ova mi se slucva vo svetot ili ima i drugi ista licnost 10 god da sonvas sekoj 2 den ne znam so da recam![]()
ne prezemaj nepotrebni rizici ili zaradi zabava... ednas te spasile , ama ti si uporen , koga si takov ti nema pomos , vnimavaj sto pravis , imas sansi da napravis nekoja greska vo zivotot(ako vekje nesi ja napravil) i nema da bide prijatno...voopstoAko moze nekoj da pomogne da mi kaze sto znaci sonov
sum bil vo nekoj park zabaven i imalo skokalnca 50m i se naplakjalo demek koj sakal da ripa i aj vikam kje probam prvo nemozam da go najdam vlezot ali aj se snajdov nekako idam i mu se mislam dali da ripam nekoe vreme prviot pat ripam ali odednas se vrakjam na skokalnicata ko niso da ne se slucilo i posle nekoe vreme odluciv vikam kje ripam padnav vo voda i odednas nemozam da iskocam probuvam nagore da idam i ednostavno nemozam pocnuvam da se davam.
Fala na odgovorotne prezemaj nepotrebni rizici ili zaradi zabava... ednas te spasile , ama ti si uporen , koga si takov ti nema pomos , vnimavaj sto pravis , imas sansi da napravis nekoja greska vo zivotot(ako vekje nesi ja napravil) i nema da bide prijatno...voopsto
Еве го моето толкување:Неколку дена сонувам како летаат авиони и после тоа се уриваат. Што би можело да значи тоа?
Нема ниту „ глуп “, ниту „ паметен “ сон. Ние не сонуваме според нашата волја, но овој твој став, навестува дека се плашиш од нешто.Ептен глуп сон сонував, дури и се разбудив/
Беше како во летен капм, бремена жена пред пораѓај, врзана... и еден кретен ја тепа, целата крв, а јас стоев како дебил, не се мрднав од место
?
Нема ниту „ глуп “, ниту „ паметен “ сон. Ние не сонуваме според нашата волја, но овој твој став, навестува дека се плашиш од нешто.
Еве го моето толкување:
Сонување на жена означува дека стравуваш од иднината
Тоа што жената е трудна симболизира дека ставуваш за здравјето или свое или на некој близок
Тоа што жената била врзана, означува дека се осеќаш беспомошем
Тоа што жената била тепана, означува дека се плашиш од непријатели
Тоа што жената крварела, означува дека стравуваш дури и за животот на некој близок
Тоа што жената била врзана, означува дека стравуваш да не се вплеткаш во некакви непријатности
Тоа што не си се „ мрднал “ од место, означува дека силно веруваш во добар крај на проблемите
Мислам, дека имаш проблеми и мислам дека тие проблеми треба да ги споделиш и да се консултираш со на тебе блиски. Има многу работи на кои не можеме да влиаеме, но ако ги споделиме со пријател или роднини, ќе ни биде полесно.