Сонови, раскажете што сонувавте

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.979
Поени од реакции
143
Мене многу пати ми се има случувано да сонувам како летам, гледам во небо и се појавува НЛО.

Најчесто сонувам како возам кола или како јавам коњ, и многу често дури некад бушава ептен станувам у пм да иде:vozbud:

Па сонувам дека сум бетмен и го спасувам светот ,,.. по кој знае кој пат:vozbud::vozbud:

Откако знам за себе редовно сонувам еден ист сон на одредено време само што сонот не ми се повторува туку ми се продолжува...како да живеам во него :toe:

Откако знам за себе редовно сонувам еден ист сон на одредено време само што сонот не ми се повторува туку ми се продолжува...како да живеам во него :toe:
И мене многу пати ми се има случено исти сон да сонувам повеке пати, и тоа го сонувам сонот и знам што ке се случи потоа :vozbud:

ja neznam sto sonuvam zs sekogas go zaboravam sonot...:kesa: ali imalo po nekoja tepacka,seks,brkotnici i takvi rab:salut:

Sonuvam raboti koi mi se slucuvaat sekojdnevno,,a najcesto tokmu ona sto sakam da mi se sluci ili da go napravam...:vozbud:

Најчесто сонувам нешта од кои се плашам, а поретко работи кои ги сакам, за жал:icon_neut Кога би бирала, би одбрала воопшто да не сонувам или бар да не се сеќавам на соништата.

Најчесто сонувам работи кои се во мојата потсвест и кои истите не сакам да ги признаам... Па затоа во сонот ме мачат :nesum: :devil3:

ја сонувам дека сонувам како сонувам кошмари и секогаш се смеам сам на себе колку сум деген :)

Свашта сањам дури и исти сонови сањам а порано само пари сонував.
Од едно место ептен многу излагаат.

Јас еднаш во авион на враќање за Македонија, заспав и сонував дека сум се опијанил и успал и сум го пропуштил авионот за Македонија. И многу бев вознемирен додека не се разбудив и не сфатив дека сум во авионот кој за 15ина минути требаше да слета во Скопје. :)

Никогаш не сонувам ист сон или исти нешта, постојано е нешто ново и различно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom