Една се сончаше топлес пред 10 години, а беше со мажот и ан одмор и еве, после 10 години (ако не и повеќе) уште плакнат уста со неа

како не и било срам да се соблече...
токму тоа и го зборев, дека треба да пораснеме.
не дај боже да дознале дека биле и на нудистичка

па тек тогаш имало да бидат и двајцата етикетирани ко неморални. а да биде трагедијата поголема никој кој иде на нудистички плачи и кампови не се замара со тоа какви и биле цицките, или колкав му бил на оној.
--- надополнето: 4 април 2013 во 14:37 ---
А сестра ви ако се сонча топлес?
Тогаш се против?
сум бил на одмор со другар и сестра му беше топлес. а воедно и дечкото на девојката беше со нас. и никој не ѕвереше во цицките, пошто цицка ко цицка, ништо ново
шо одма кршиш филмови бе ти
па нека се сончат ако сакат само не пред мои очи,тоа е нивна работа,нивни живот последиците се нивни.
ако си различен од другите во нешто мора да бидиш спремен на последиците кои сигурно ќе ги има.
повеќе ми е невкусно каде што плажата е повеќе со фамилијарни луѓе,а некоја дошла и ќе ги растегне цицките. али океј слобода
хахах, ти па одма со кршење филм.

а и да е така кај има “фамилијарни луѓе“, па што? еве еден пример за мене и ќерка ми. на одмор во ЦГ со уште една фамилија (со уште едно девојче). отидовме на плажа, се стациониравме на крајот од таа плажа. кога, ..... гледаме некои паравани со пролази, но не обрнавме внимание. и така дремеме се зезаме, играме табла, ..... кога ги приметуваме децата дека нешто чудно се однесуваат. тоа тие да ти приметиле дека позади параваните имало голи луѓе. и нормално деца, 5-6 годнишни интересно им е и ѕиркаат и се кикотат. во прв момент, парот со нас им посочи да не гледаат натму, срамно било и сл. ОК, јас си ќутам. но деца, ...... интересно им е. пак продолжуваат. и почнуваат викања дека ќе биле казнети и сл. е тогаш јас се вклучувам. ги викам децата и ги прашувам дали сакаат да идат таму? они се смеат и срамно викаат ДА. е ако е така, тогаш ајде соблакајте се, крпите околу вас и правац таму. но кога ќе влезете да ги тргнете крпите. и така направија. овие старциве со мене почнаа да ми држат предавање како било неубаво, неморално деца да се праќаат таму и сл. но ете, отидоа децата. керка ми се враќа после не повеќе од 3 минути. другото остана уште 3-4 и тоа се врати. кога се вратија, само ги прашав дали е готово, и толку. после тоа децата останатиот дел од денот воопшто НЕ погледаа натаму. веќе не им беше интересно. нормално старциве после тоа си беа на мира

ете не било страшно и тао да деца видат голи луѓе