Сомнително Лице

• Креатор на темата Креатор на темата Filip
  • Време на започнување Време на започнување
<miladin> A be zika neam takvo srce,greota covekon da seta gol gazon brunki ke mu vate.
<zika> E taka ti e miladine ko ke mi ima srce nema da mi imas gaki.

Zakon e dramava :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Godfather напиша:
<miladin> A be zika neam takvo srce,greota covekon da seta gol gazon brunki ke mu vate.
<zika> E taka ti e miladine ko ke mi ima srce nema da mi imas gaki.

Zakon e dramava :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
дан имаш некоја грешак во цитатов, не е <миладин> туку <милисав>. :)

Бранислав Нушиќ бил директор во стариот театар на плоштад. така да може да си го прогласиме за наш.

Да не беше сега на 21 и 22 март некој во универзална кога се играше претставава ја барав карти ама немаше, ако има некој информација дали ке се игра пак нека каже оти ако не ќе ве обеса на микрофонс гоеда едни гоедосани, суштества едни суштвосани:pos:

Aleksandar 1000 напиша:
Да не беше сега на 21 и 22 март некој во универзална кога се играше претставава ја барав карти ама немаше, ако има некој информација дали ке се игра пак нека каже оти ако не ќе ве обеса на микрофонс гоеда едни гоедосани, суштества едни суштвосани:pos:
абе, чим почнаа овие да ја прават драмата, сигурно ќе ја направат во Охрид на Охридско Лето, здравје, имат време дотогаш, а и мислам дека ќе ја даваат на А1. :)

Абе ми се оди у теарар и живо да ја гледам не е работата на а1, ја имам ја на двд ако е за тоа. Охридско лето е далеку до тогаш ќе се игра ваљда пак у Универзална

Драмава Сомнително Лице во изведба на гимназискиот театар во Охрид беше изведена многупати во Центарот за Култура во Охрид. Сега сме во преговори да се изведе во Прилеп, Кочани и Струга. Ништо не е сигурно засеа, ќе ве известувам за се ново шо ќе дознаеме

Абе џабе , чим не е истиот тим, џабе. Ама сепак глупаво е вака да кажувам со предрасуди.

Прашај прво некој шо ја глеал драмава со гимназискиов театар, па после коментирај, оукеј?

Apash напиша:
Абе џабе , чим не е истиот тим, џабе. Ама сепак глупаво е вака да кажувам со предрасуди.

А кој се сега у екипа ај нека ги пише некој ако знае!
Битно Јеротие, Милисав и Виќа да се, тие се најдобри

Fantom_oh напиша:
Драмава Сомнително Лице во изведба на гимназискиот театар во Охрид беше изведена многупати во Центарот за Култура во Охрид. Сега сме во преговори да се изведе во Прилеп, Кочани и Струга. Ништо не е сигурно засеа, ќе ве известувам за се ново шо ќе дознаеме

Виќа нигде не смејт да ојт! :nesum:

Apash напиша:
Дури не ја имаш гледано новава драма не можеш да процениш. Јас бев на драмава и закон беше. Овие гимназијалциве си се закон на свој начин. Секоја чест за глумата - БРАВОС! Ова е сепак римејк на Сомнително Лице. ФАНТОМ ВЕ ОЧЕКУВАМ ВО СТРУГА!!!!! Ајт поздрав

баш ме интересира некој да ми каже свое мислење што ги има гледано. Која е подобра од театарот охридски или пак од гимназијалците?

Apash напиша:
баш ме интересира некој да ми каже свое мислење што ги има гледано. Која е подобра од театарот охридски или пак од гимназијалците?
Охридскиот е ЗАКОН, не оти сум на нивна страна, онака, најдобри се.

На 4 Април во универзална сала се игра Сомнително Лице побрзајте картите се од денес во продажба:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom