Сомнително Лице

• Креатор на темата Креатор на темата Filip
  • Време на започнување Време на започнување
Еј закон се! Денес ја гледав драмава, се искршив од смеење.

Климе и Горан се најсупер! Има и слаби глумци, ама сепак во целост одлични се.

J@CK напиша:
Ееее,нај закон драма на сите времиња.комедија од која ќе се прснеш од смеење."Ај да не ве карам сега тука пред мене":pos2: :pos2:

На тој дел сум се помочал од смеејне
Закон драма али Солунски (птрди)не мозам да запамтам е многу многу подбра

Joey напиша:
Солунски (птрди)не мозам да запамтам е многу многу подбра
како да не, според мене Сомнително Лице е најдобро нешто во врска со комедијата. :)

hahhah mojata najomilena drama, mnogu se top eve vi eden citat : Dobro bre Vika znaesh li sco e nacalnik? Nacalnik e nesco malo nesco kako mace, ama ne e mace, maceto e tigar zanego, nestho nezno so navednato "glavce" so opusteni lifcinja , veter da duvnit ce se razbolit :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Абе закон е драмава.... немам зборој, по цел ден ја гледам и пак не ми станува досадна.
Цитат:
"Милисав: Вај шутмангало опште не дојде на правото место на настано....
Жика: Кој така ?!
Милисав: КОЊО кој, Виќа
Жика: А Виќа е со коњ дојден ?
Милисав: Виќа со коњ?! И Виќо со коњот, ЈА СО СПЕЈС-ШАТЛОТ! ! ! !. :pos2:

Луѓе на 24 овој месец ќе ја репризираат драмата учениците од драмската секција од гимназијата :zlo::vozbud: ке биде смеење,кој е во можност обавезно во Дом на култура Охрид,за време точно уште не се знае,ако дознае некој нека пише

D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Луѓе на 24 овој месец ќе ја репризираат драмата учениците од драмската секција од гимназијата :zlo::vozbud: ке биде смеење,кој е во можност обавезно во Дом на култура Охрид,за време точно уште не се знае,ако дознае некој нека пише

Иначе глумците ми се блиски другари, ако сакате да ургирам за автограми, кажете :bravos:

Оff topic: Хаха па на кој не се,познати фаци се:)Шо мислиш јас од кај сум известена дека ќе се дешавет овие работи:baeh:

Бојан, Ана и Засон со мене учет, а ги глеам почесто и Кичо, Ангел, и си го имам муабетот со Димо :)

LELE ZAKON E DRAMAVA AMA VO IZVEDBA NA OHRIDSKIOT TEATAR!!!!!
SE IMAM ZDROBENO OD SMEENJE, BI SAKALA DA JA NAJDAM DA SI JA STAAM NA DVD, JA IMA NEKOJ? ILI DA ZNAE KAJ DA NAJDAM SNIMKA?

OHRIGANI ONOJ OD MORIS BESE POSLEDNIOT KOJ NONSTOP GO PUSTASE I VIKEND NA MRTOVCI, ODAMNA NE SUM STAPNALA VO OHRID AMA DAJ POTRUDETE SE DA NAJDETE NESHO,MISLAM SOMNITELNO LICE VO IZVEDBA NA OHRIDSKI TEATAR ONA SO GORAN I KOMPANIJA, PLEASE

Од горан и компанија не можам, ама можам од гимназискиов театар шо беше да ти дам ДВД, аматерска снимка. Сакаш?

Fantom_oh напиша:
Од горан и компанија не можам, ама можам од гимназискиов театар шо беше да ти дам ДВД, аматерска снимка. Сакаш?
AKO NEMA DA ODBIJAM, ZNAES VO SKOPKE JA SPREMAAT ISTO, AMA MILSAM DEKA GORAN I KOMPANIJA SHO JA PRAEA BESE NAJZAKON

D~a~R~k A~n~G~e~L веднаш да ме известиш за датумот и времето. Лелеј! Веднаш идам во Охрид. Сомнително лице УСТАВ!!!!!! Поздрав до сите и гледајте СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ!!!!

Filip напиша:
Важно јас ја гледав на македонски. Па што има врска дека е од „Бранислав Нушиќ”, јас само ви препорачувам да ја гледате, а не да казувам од кого е напишана... :pos: :pos:

Jas mora da go podrzam Filip.Ovaj pat toj e vo celost vo pravo.Toj zboruva za drama izvedena od makedonski reziser,makedonska akterska ekipa,a so toa stanuva i makedonska drama.Ne se zboruva za tekstot,bidejki normalno e preraboten za na scena i pak e makedonska drama!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom