Сомалијци протестираат во Шведска

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Може ли некој да искоментира, бидејќи јас не можам. ;)

Сомалијциве се бунат против стамбената политика според која Шведската држава им доделила станови (некои трособни):

Може ли некој да искоментира, бидејќи јас не можам. ;)

Сомалијциве се бунат против станбената политика според која Шведската држава им доделила станови (некои трособни):

Ова ти се правите швеѓани:cool:
Неам коментар! Па излгеда им ги земале куќите како кај нас што прават градежниве фирми и им доделиле тро-собни станови! Али мали им биле, пошто по 10 души се во фамилија!!! хахаха ццц

Во Шведска победи десничарска партија, чисто сумњам дека ова се прави некакви протести, одма ќе ги избркаат како тринаесето прасе. Плус на протестов имаше колку, 100 луѓе?

Авионска карта во ЕДЕН правец.....
Марш во Могадишу, таму да барате станови, поевтин ви е квадратот.
ц ц ц ц ц ц ц

Сомалијци у Шведска. Првпат слушам.

Ама добро, нема везе... чим си живеат таму и имаат Шведско државјанство, ондак имаат право да си протестираат за се што не им чини. Ама изгледа забораваат како живеат нивните у Сомалија па овде се бунат на бесплатна трисобна куќа.

1999 година кога ни дојдоа овие обесправените, 2 години подоцна што не нападнаа и воено, таа шведската политичарка Ана Линд ни предлагаше тениски игралишта да им правиме. Сега јас би им предложил исто. Знам дека сите политичари се ѓубриња тешки и дека самите шведски политичари ја уништуваат сопствената држава давајќи им поголеми права на паразитите за разлика од трудољубивите кои цел живот работат за некои си Сомалијци таму, ама сепак сега е моментот и ние да им солиме ум... барем на youtube може да им троламе. :p

Авионска карта во ЕДЕН правец.....
Марш во Могадишу, таму да барате станови, поевтин ви е квадратот.
ц ц ц ц ц ц ц
Не заслужуваат да ги имаат тој луксуз да летаат со авион. Едно бродче и пиратите сами ќе ги пречекаат.

Black people in white land. Bring them back to the past in Africa.

Значи сакаат да живеат како племе, иако се наоѓаат во друга држава кај што им се дава секаква помош тие ја одбиваат. И сеа нека кажат анархистиве дека некој ги дискриминира имигрантите навистина им удрила марихуаната во глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom