Солзи радосници

• Креатор на темата Креатор на темата kod
  • Време на започнување Време на започнување
Не, никогаш не сум плачел. Уствари не сум плачел ни за лоши работи шо ми се десиле а камо ли за добри. Едноставно не сум плачко, не ми иди да плачам :).

Ми се случило само да ми се насолзат очите, ништо повеќе.Кога се вратив од камп и видов како ми ја смениле собата моите, пред неколку години..Нит да капне солза ни ништо. Повеќе плачам кога сум нервозна, кога нешто шо сакам да го неправам неможам, многу помалце од тоа плачам кога сум тажна.

Ми се има случено мн пати оти јас сум мн голема плачка и плачам во секоја такава ситуација.....ама еве една од неодамна......годинава бев матурантка и после 12 години другарување со моите другарки кој се со мене од 1 одделениеи со кој треба да се разделам ...на една од нив и текнало да напраи power point презантација со наслов best friends и за секој од нас има напишано по 2 реда текст а воедно и вметнати слики од сите глупости и лудории што сме ги правели изминативе години.....го читавме заедно и се гуштавме така силно и се израсплакавме и 2 те .....да ви кажам и додека пишував во мометот плачев

На Армин кога бев. Кога ја пушти Neptune Project - Aztec. Моментот беше... хмм... незаборавен. :wub:

палчам и тоа многу... и кога некој ќе ме изнервира и за баба и за дечкото и за мојата најдобра другарка што речиси ја изгубив и кога гледам тажни сцени на филмови...
солзи радосници не знам не се сеќавам да сум пролеала..

Pa mi se ima sluceno nekolku navrati, no jas se vadat so ova: mi solzat ocive, so ima nesto strasno vo toa:cheeky1:

ne placam od taka nekako bezveze mi e ne mi doaga
ali zatoa od sreka mnogu cesto...
onaka bez nekoja posebna pricina najcesto koa ke vidam deka ima dobri luge,ljubov....
placev i koa go citav toa so pisuvale vo ubavo mi e...
onaka ke mi doe epten ubavo i bolka vo ocite i odednas solzi...i toa e neso najubavo so moze da se oseti
vi se ima deseno?

Сум плачел од радост неколку пати :):) Највеќе онака се насолзувам од радост и се наежувам кога си гледам некои клипови од успеси на Вардар:vozbud: и сум се насолзувал од радост кога ми прости една личност, бев најсреќниот човек на светот:pipi:

Да, ми се десило повеќе пати у животот да ми се насолзат очите од среќа..сепак не е онакво плачење као кога нешто ти е тешко,наго баш онака насолзени очи а се смееш истовремено,интересна работа:wink:

Никогаш не сум исплакал солзи радосници, обично гласните жици ме болат при такви ситуации.

да се расплачив за мојата најверна другарка кога и помогнав да го освои машкото ..и дадов некои иструкции а бев мн разочарана ми се чини дека се се руши над мене и таа ми пиша дека се добро испаднало и дека каи дае се прај работата тогаш само две солзички ми пролееја...кеф ми е за неа затоа што мн ја сакам како гас и гајчи сме :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom