Солун

• Креатор на темата Креатор на темата michael corleone
  • Време на започнување Време на започнување
Совет за паркинг во Солун ?
1. One Salonica (отворениот паркинг пред One Salonica дали е безбеден и дали се наплаќа и дали е подобро да паркира во самиот мол внатре).
2. Во центарот кај пристаништето првата катна гаража дали е добра и безбедна да се паркира?
3. Паркингот кај ИКЕА дали е ок ?
Сум паркирал на сите, ама одамна на првите два. Икеа ми е најфри онака, без проблем и бесплатно.

Кај Салоника 3-4 пати сум паркирал без никаков проблем, кај Икеа може преку 30 пати исто никаков проблем. Кај Икеа и по цел ден стоела 12+ саати у едно место немало инциденти, а ни пак сум видел на друг некој да обијат никогаш кога и да сум бил таму.

Совет за паркинг во Солун ?
1. One Salonica (отворениот паркинг пред One Salonica дали е безбеден и дали се наплаќа и дали е подобро да паркира во самиот мол внатре).
2. Во центарот кај пристаништето првата катна гаража дали е добра и безбедна да се паркира?
3. Паркингот кај ИКЕА дали е ок ?
Првата катна гаража ти е супер. Април 2025-та ја оставив колата 4 дена таму, немаше апсолутно никаков проблем, а и сосема коректна беше цената.

Исто и ноември 2025-та али тогаш стануваше збор за еден ден само, паркирање сабајле земање вечерта.

Mene me interesire tie sto parkirat na one salonica posle do centar so sto odite taksi, avtobus, autostop? Peski od salonika do centar ti e edno 40tina minuti.

И што ако е 40 мин. Па за тоа идам у Солун да прошеташ да го утепам денот, што друго ќе правиш освен ако однапред немаш некоја зацртана агенда... Идам да си го лабавам цел ден ако е топ време сега на пролет 20 тина степени по 25-30000 чекори правам, уживање. А за неподвижни или ако немаш време секако има паркинзи секаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom