Собиранка- Септември 2011

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе престанете не ви личи, лични препукувања по пп, стварно ми е срам да ве читам вака, од една фина собиранка правите лош впечаток. Не е ич ОК!

Со извињење до другите, ама баш сакам да видам до каде ќе му оди паметот на дотичниот/ата. :)

Нема проблем, ќе го славиме то јубелејниот момент, се надевам дека нема покрај глупавоста да дочекам и бастунче у рака.
A јас се надевам дека нема да го дочекам твоето описменување со бастунче во рака ;)

Поздрав легендо...

добро што е муабетов? многу сум љубопитен,(знам за мачката) дај кажете што е финтата... што се напна овој фирс што таруно 'демнеел' некоја женска?

патем, сликавте ли нешто?!

добро што е муабетов? многу сум љубопитен,(знам за мачката) дај кажете што е финтата... што се напна овој фирс што таруно 'демнеел' некоја женска?

патем, сликавте ли нешто?!

Нема никаков муабет, беше собиранка, фино беше, приватни работи после собиранката по пп, нема што некој да се блати или препуцава на форум.

КРАЈ

Нема никаков муабет, беше собиранка, фино беше, приватни работи после собиранката по пп, нема што некој да се блати или препуцава на форум.

КРАЈ
За тебе фино братче, ама за некого било пунење мемоари, снимање на туѓи разговори. А не се видел колку само сјаел со боцкастиот тег на главата. Интересно е коа покажуваме прст кон некој а уствари нечист е. Огледало нема бе алооооооооооооооооо :D

За тебе фино братче, ама за некого било пунење мемоари, снимање на туѓи разговори. А не се видел колку само сјаел со боцкастиот тег на главата. Интересно е коа покажуваме прст кон некој а уствари нечист е. Огледало нема бе алооооооооооооооооо :D

Ми се познаваше тегот !? А толку се обидував да го скријам со грмушката.

Не дојде, немаш право на муабет. Се силеше, се изрезили. Ајт сеа пријатно. :)

Дечки, кључ.

Саша Фирс, не би сакал да сум на собиранка коа си ти таму. А санкција не ти бега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom