Собиранка +25

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е ова тема за собиранка или за препуканка?

Гарфилде, да те питам нешто?
Ај, чути.:wink:
Него, ја да ја донесам ли жена ми? Ем не пие, ем ќе ги реши сите потенцијални недоразбирања. Со еден - убав збор.

Ако е за он-топик: дали е веќе резервирано? Дали треба да носиме нешто што ќе биде знак на распознавање (на пример кајгана спремена дома, па да му ја дадеме на келнерот, па тој да ни ја послужи кога ќе седнеме)? Дали ќе треба сепак сите да ја чекаме Леандра, која е überорганизатор, да влезе прва, па сите ние како нејзина придружба да влеземе и никој да не смее да влезе пред неа?

Дајте малку упатство за употреба на 25+ собиранка, за нас новаците :smir:

Ќе не собере ли? :)

20 места се резервирани,плус ако треба ваљда ќе донесат некое столче,ако не во скут :))
Крусер јас во 20 часот ќе бидам пред Папу,ќе ве чекам 5-10 минути зошто е ладно па да не замрзнам.Досега знам дека Марионка з треба да ја чекам друг не се пријавил.
Ако дојдете покасно,а не познавате никого од нас ќе влезете и ќе побарате маса 20ка или разгледајте фотки за да препознаете некој :)Бидејќи ќе имате изгубен поглед,ние ќе ве препознаеме :)))
Затоа е најдобро да бидете точни и јас да ве пречекам :smir:

Едно прашање. Toa како што видов (пошто министерствата не ги знам кај се) е до улицата кај Св. Банка. Ако е таму, скоро немам паркирано посебно откако ставија зонско паркирање. Ќе има проблем пред 9 саат да се паркира некаде?

Можно е и јас да влетам онака на по едно пиво :vozbud:

Јас само да кажам дека нема реална а богме и теоретска шанса да стигна .
Ме претрупаја со работи а богме и сум малце ундер д ведер ( не свински али е некој грип ) така да нај умно е да не патувам .
ПА ке се видиме у прва наредна прилика .

20 места се резервирани,плус ако треба ваљда ќе донесат некое столче,ако не во скут :))
Крусер јас во 20 часот ќе бидам пред Папу,ќе ве чекам 5-10 минути зошто е ладно па да не замрзнам.Досега знам дека Марионка з треба да ја чекам друг не се пријавил.
Ако дојдете покасно,а не познавате никого од нас ќе влезете и ќе побарате маса 20ка или разгледајте фотки за да препознаете некој :)Бидејќи ќе имате изгубен поглед,ние ќе ве препознаеме :)))
Затоа е најдобро да бидете точни и јас да ве пречекам :smir:
Одлично штом сте резервирале, јас ќе дојдам околу 8ипол-9.

Само што се слушнав со кафаната,да побарам плус место две...фул била вечерва.Ова како за информација :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom